Hyr ett 1-rums lägenhet på 28 m² i Uppsala

Kansliskrivargatan 21, Uppsala

Boyta:
28 m2
Antal rum:
1 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
699478

Kansliskrivargatan 21


Lägenheten hyrs ut på ritning, då det är nyproduktion. Visning är ej möjlig. Vid frågor kontakta hyresadministrationen mellan kl. 8-17 mån-fred, lunch mellan kl. 12-13 på tel: 010-[HIDDEN] alternativt [HIDDEN].

Uppsala, kv Svanen

Kv Svanen ligger i Rosendal, strategiskt placerad nära kommunikationer och fina naturområden så som den fantastiska Stadsskogen. Cykel och gångväg är väl utbyggt i området.

Här finns 58 hyresrätter med varierande lägenhetstyper och storlekar, från 1 rok på 25 kvm till 4 rok på 78 kvm.

Lägenheterna har egen uteplats eller fransk balkong och en gemensam takterrass samt en gemensam gård. På den gemensamma innergården kan du njuta av sittplatser i solläge samt finns planteringar, odlingslotter och ett växthus.

Förskola, butiker och annan service finns runt hörnet, mer information om området finns på Uppsala kommuns hemsida, http://rosendal.uppsala.se./

Lägenheterna liksom alla våra hus är rökfria.

Det finns inte några parkeringsplatser för bil att hyra i fastigheten, men det finns gott om cykelparkering och även en cykelverkstad på källarplanet.

Lägenheter med smarta lösningar

Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. Köken är utrustade med kombinerad kyl/frys och spis med glaskeramikhäll. Skåp och lådor är vita.

I hyran ingår värme och kallvatten. Förbrukning av el och varmvatten tillkommer som debiteras av hyresvärden.

Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv och inredda med dusch. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin är standard i samtliga lägenheter.

Digitalt grundutbud från ComHem ingår i hyran. Bredband kan tecknas med ComHem eller valfri leverantör via ComHems öppna fiber (www.stockholm.itux.se).

Ett mindre förråd ingår till lägenheterna och ligger på källarplanet alternativt i lägenheten för en del av lägenheterna.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.