Fantastiskt, luftigt och fräsch rum/delad lägenhet uthyres

Marmorvägen 11D - 140

Boyta:
16 m2
Antal rum:
1 rum
Typ:
Period:
Obegränsat
Deposition:
3 400 kr.
Förskottshyra
3 400 kr.
Förbrukning:
0 kr.
Husdjur tillåtet:
Ja
Delbar:
Ja
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
665694

Fantastiskt, luftigt och fräsch rum/delad lägenhet uthyres


Hej,
Jag hyr ut ett rum (ca 16 m2) i min lägenhet (ca 60 m2 totalt) i Eriksberg (Marmorvägen 11D, 7e våningen med kvällssol) from 13 februari. Min nuvarande inneboende, Niklas, flyttar ut i mitten av februari till en eget boende efter att ha bott här i nästan 2 år.

Vi delar toalett och kök (alla kökstillbehör finns). Ditt rum är på motsatt sida köket mot mitt så det är som en naturlig uppdelning och du har närmast till ytterdörren. Det finns en stor balkong som du givetvis också kan använda. Där brukar jag har lite plantor på sommaren. Jag kan skicka mer bilder på allt om du är intresserad.

Rummet har sol från ca 15 tom 21 och ser ut över Hågadalen delvis. Det är bra utsikt samt grönt, fint och friskt det man ser ut över. Det är också väldigt nära till Hågadalen och allt bra som finns där. Det är utmärkt om man gillar att springa då man helt kan slippa avgaser. Till centrum skulle jag skatta att det är ca 3 km och för mig tar det 10 min ned med cykel. Stadsskogen är också väldigt nära.

Det är ca 200 meter till Västertorg där det finns både Hemköp och COOP. Det är ca 100 meter till närmsta busshållplats.

Hyran är på 3400 kr och där ingår allt (El, och 100 MB bredband). Men är alltid bra att ha en egen hemförsäkring. Du kan hyra i upp till 1.5 år då kontraktet upphör och Uppsalahem kommer börja renovera huset lägenheten ligger i. Då måste jag också flytta ut. Dock ska sägas att den här lägenheten är i ett gott skick och när jag flyttade in (april 2019) så lät jag tapetsera om alla rum i vitt och det blev väldigt fräscht. Tvättstugan fungerar väldigt bra också och det finns inga gäng eller annat bus här i området. Det är tryggt här. Jag tycker grannarna, där de flesta är äldre, också är mycket vänliga och trevliga.

Uppsägningstiden är 1 månad och jag tar ut en månads hyra i deposition, som du sedan kan lösa ut när du väl flyttar ut genom att sista månaden blir gratis.

Det kommer finnas en säng (90 cm) samt skrivbord och stolar om du saknar det. Vill du ha dina egna saker så går det bra också och allt flyttas undan för dig. Du får också halva förrådet till förfogande. Så möblerat eller omöblerat efter ditt tycke.

Jag ursprungligen från en bit söder om Härnösand, 34 år och Biomedicinare/Biotekniker. Jag har två egna företag (www.alyzme.se och www.healthalgae.com) som jag jobbar mycket med. Jag brukar träna mycket samt är också mycket på en kolonilott nere i Ekebydalen där jag försöker odla allt. När jag inte tränar eller gräver så är jag de allra flesta kvällarna, nätterna, mornarna och mycket av helgerna hos hos min flickvän. Du kommer oftast därför bara stöta på mig om dagarna. Jag röker inte, och brukar inte ha några fester här. Jag är inte allergisk eller något sådant så du får gärna ha husdjur om du vill (jag har tyvärr inget). Jag är annars mycket renlig. Jag gillar att det är rent och fräscht men det gäller mest mig själv så du behöver inte känna någon press där.

Om du är intresserad så emaila eller ring gärna så kan vi boka in att du kommer och tittar. Niklas jobbar natt på hotell så det går bra att visa rum och lägenhet på dagstid.

Om du kom såhär långt så tack för visat intresse och jag hoppas vi hörs!

Vänliga hälsningar
Marcus Nyberg

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.