Rent 1 rooms apartment of 28 m², in Uppsala

Kansliskrivargatan 21, Uppsala

Size
28 m2
Rooms
1 room
Property type:
Available from
Now
Validated by Bostadslistan
Yes
Case no.
699478

Kansliskrivargatan 21


Lägenheten hyrs ut på ritning, då det är nyproduktion. Visning är ej möjlig. Vid frågor kontakta hyresadministrationen mellan kl. 8-17 mån-fred, lunch mellan kl. 12-13 på tel: 010-[HIDDEN] alternativt [HIDDEN].

Uppsala, kv Svanen

Kv Svanen ligger i Rosendal, strategiskt placerad nära kommunikationer och fina naturområden så som den fantastiska Stadsskogen. Cykel och gångväg är väl utbyggt i området.

Här finns 58 hyresrätter med varierande lägenhetstyper och storlekar, från 1 rok på 25 kvm till 4 rok på 78 kvm.

Lägenheterna har egen uteplats eller fransk balkong och en gemensam takterrass samt en gemensam gård. På den gemensamma innergården kan du njuta av sittplatser i solläge samt finns planteringar, odlingslotter och ett växthus.

Förskola, butiker och annan service finns runt hörnet, mer information om området finns på Uppsala kommuns hemsida, http://rosendal.uppsala.se./

Lägenheterna liksom alla våra hus är rökfria.

Det finns inte några parkeringsplatser för bil att hyra i fastigheten, men det finns gott om cykelparkering och även en cykelverkstad på källarplanet.

Lägenheter med smarta lösningar

Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. Köken är utrustade med kombinerad kyl/frys och spis med glaskeramikhäll. Skåp och lådor är vita.

I hyran ingår värme och kallvatten. Förbrukning av el och varmvatten tillkommer som debiteras av hyresvärden.

Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv och inredda med dusch. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin är standard i samtliga lägenheter.

Digitalt grundutbud från ComHem ingår i hyran. Bredband kan tecknas med ComHem eller valfri leverantör via ComHems öppna fiber (www.stockholm.itux.se).

Ett mindre förråd ingår till lägenheterna och ligger på källarplanet alternativt i lägenheten för en del av lägenheterna.

Would you like to rent out your property?

Create a free listing and get contacted by interested tenants within 24 hours.