Random foto 12

Uppsala: Rum i lägenhet uthyres

Stigbergsvägen 6 75242 Uppsala

Boyta:
12 m2
Antal rum:
1 rum
Typ:
Period:
Obegränsat
Deposition:
10 000 kr.
Förskottshyra
5 000 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1008728

Uppsala: Rum i lägenhet uthyres


Hej! Nu hyr jag ut mitt nymöblerade och fräscha rum till dig som är i behov av att snabbt få tillgång till ett boende i Uppsala. Jag hyr främst ut till studenter men kan även ta emot hyresgäster som jobbar i Uppsala eller pendlar till Stockholm.

Lägenheten är en 3a på 73kvm där jag har bott de senaste 3 åren. Du kommer utöver rummet ha tillgång till kök och badrum. Bra garderober och förvaringsutrymmen finns i rummet. Köket är utrustat med microvågsugn och diskmaskin. Det är ljust och rymligt och utanför fönstret är det innergård/grönområde med grill och lekplats. Toaletten har badkar med dusch i. Tvätta görs i tvättrummet i källaren.

I Eriksberg har du nära till det mesta. Med cykel tar det ca 10 minuter till BMC, Engelska parken, Ekonomikum samt Ångströms. ca 15 till Centralstationen. Hållplats till buss 2 och 12 ligger 30 sekunders promenad bort. Likaså Hemköp, Coop, Pizzeria/bar, Apotek, Tandläkare samt Kiosk. Eriksberg angränsar också till Hågadalens naturreservat som är ett populärt promenad/utflyktsområde som sträcker sig hela vägen till södra Uppsala.

Jag som bor här är 38 år gammal och jobbar på vardagar mellan 7.30 och 16. Jag är en lugn, anpassningsbar och trevlig man som för det mesta sitter vid datorn eller kollar tv när jag är hemma. Ibland kan man höra mig plinka på gitarren också :) Jag gillar att ha det städat och ordnat hemma och hoppas du också gör det.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.