Hyr ett 2-rums lägenhet på 59 m² i Borås - Hässleholmen

Solvarvsgatan 27 Borås - Hässleholmen sweden

Boyta:
59 m2
Antal rum:
2 rum
Ledig från:
01 Jul
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1857711

Solvarvsgatan 27


Just nu bjuder vi på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året bjuder vi på 1500kr i månaden och andra året bjuder vi på 750kr i månaden. Ordinarie hyra är 7906kr/mån!
Trivsam och rymlig 2 rum och kök belägen i markplan men med uteplats. Renoverad 2017 med nytt välutrustat kök och badrum samt med genomgående parkett i hela lägenheten.  Närhet till all service och idealiskt läge för den som pendlar. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till centrum eller andra stadsdelar. Fastigheten ligger dessutom nära RV40:s påfart. 

Den angivna hyran är enligt 2023 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!


 



Information

Badrum Glasduschväggar och handdukstork Diskmaskin Rostfri Eget elabonnemang Elektrisk komfortvärme i badrumsgolv Elektroniskt passagesystem Fransk balkong Förråd I källaren Garderober och klädkammare Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Klädkammare Kombinerad kyl/frys Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr och postfack Tvättpelare och gemensam tvättstuga Uteplats Varmluftsugn Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.