Rent 2 rooms apartment of 59 m², in Borås - Hässleholmen

Solvarvsgatan 27 Borås - Hässleholmen sweden

Size
59 m2
Rooms
2 rooms
Property type:
Available from
01 Jul
Validated by Bostadslistan
Yes
Case no.
1857711

Solvarvsgatan 27


Just nu bjuder vi på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. Första året bjuder vi på 1500kr i månaden och andra året bjuder vi på 750kr i månaden. Ordinarie hyra är 7906kr/mån!
Trivsam och rymlig 2 rum och kök belägen i markplan men med uteplats. Renoverad 2017 med nytt välutrustat kök och badrum samt med genomgående parkett i hela lägenheten.  Närhet till all service och idealiskt läge för den som pendlar. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till centrum eller andra stadsdelar. Fastigheten ligger dessutom nära RV40:s påfart. 

Den angivna hyran är enligt 2023 årshyresnivå.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!


 



Information

Badrum Glasduschväggar och handdukstork Diskmaskin Rostfri Eget elabonnemang Elektrisk komfortvärme i badrumsgolv Elektroniskt passagesystem Fransk balkong Förråd I källaren Garderober och klädkammare Helkaklat badrum med duschglasväggar och elektronisk handdukstork Klädkammare Kombinerad kyl/frys Kök med rostfria vitvaror, dm och spiskåpa Parkettgolv i ek, genomgående i lägenheten Säkerhetsdörr och postfack Tvättpelare och gemensam tvättstuga Uteplats Varmluftsugn Vatten Ingår Vitmålade väggar i alla rum Värme inkluderad i hyra Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenhet

Would you like to rent out your property?

Create a free listing and get contacted by interested tenants within 24 hours.