Mysig 3:a centralt i Helsingborg

Torekovsgatan 5b

Boyta:
76 m2
Antal rum:
3 rum
Period:
Över 6 månader
Deposition:
10 900 kr.
Förskottshyra
10 900 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1037575

Mysig 3:a centralt i Helsingborg


Detta är en tidsbegränsad andrahandsuthyrning av en möblerad lägenhet.

Ett fantastiskt lummigt och tyst område som ligger vid en återvändsgata. Det finns möjlighet för eget garage som är separerat från andra garage.
El och internet ingår inte.

Lägenheten är ljus och rymlig med två balkonger, en med morgonsol och en med kvällssol. Köket är utrustat med induktionsspis och badrummet är helkaklat med golvvärme och utrustat med japansk toalett och dusch. Ett av rummen har en ställbar Hilding-säng, skrivbord och stol samt garderob med möjlighet att göra rummet mer personligt om så skulle önskas. Dörren till rummet är låsbart med både nyckel och sifferkombination. I lägenheten finns tillgång till WiFi och en Sonos-ljudanläggning.

Jag tänker mig att den som hyr är ett företag som behöver det till anställda eller någon som veckopendlar, ålder spelar ingen roll. I övrigt bör diskretion och att hänsyn tas till de övriga boende i fastigheten vara självklart.

Jag skall hyra ut denna lägenhet som jag har bott i nästan hela mitt liv till någon som förstår att uppskatta den. Jag skall provbo med en kvinna på annat ställe under detta året.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.