Random foto 6

Hyr ett 3-rums lägenhet på 85 m² i Malmö

Stora Kvarngatan, Malmö, Sweden

Boyta:
85 m2
Antal rum:
3 rum
Deposition:
77 kr.
Förbrukning:
247 kr.
Ledig från:
01 Jun
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1020921

apartment at Stora Kvarngatan, Malmö


Jag är en glad kvinna på 42 år som söker inneboende. Lägenheten är en trea på 85 kvm med en liten uteplats. Du som inneboende har ett eget rum på 20 kvm med egen ingång och eget badrum. Vi delar gemensamma utrymmen. Lägenheten är belägen i centrala Malmö, har jättetrevliga grannar och en fin innergård med grillplats.

Jag arbetar som personlig assistent två dagar i veckan så jag har mycket fritid. Den består av mycket träning, springa i second hand-butiker, umgås med vänner (inte så mycket under corona-tider), titta på en massa filmer/serier (har de flesta streaming-tjänster 😉), vila och återhämta mig. Jag vill ha en lugn och skön tillvaro och njuta så mycket av livet.

Jag värdesätter ärlighet och tycker om när man säger vad man tycker. Jag tycker om att umgås med människor i alla olika åldrar och försöker vara så öppen och fördomsfri som möjligt.

Det är viktigt för mig att min inneboende 'känner sig som hemma' och jag kompromissar gärna och förväntar mig detsamma av min inneboende så att båda trivs. Hade varit trevligt att ibland laga mat tillsammans och se en film eller två. Rummet ligger lite avskilt så när du vill vara för dig själv så är det ingen risk att vi springer på varandra! 😊

Katt finnes i hemmet så det är viktigt att du är djurvän. Han betyder allt för mig och det är egentligen han som bestämmer här hemma! 😹

Inflytt snarast. Kreditupplysning kommer göras. Två månadshyror i deposition. En månads ömsesidig uppsägning.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.