Random foto 10

Drabantgatan 8

Drabantgatan 8,

Boyta:
78 m2
Antal rum:
3 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
927767

Drabantgatan 8


För att få möjlighet att bo i Drabanten behöver du teckna medlemskap i Silver Life. Det räcker att bli medlem i Silver Life dagen du flyttar in i Drabanten. Ett medlemskap i Silver Life kostar 1750 kr/person och månad och ger dig tillgång till Silver Lifes serviceutbud. Lägenheten hyrs ut på ritning, då det är nyproduktion. Tillträde enligt överenskommelse

Upplands Väsby, kv Drabanten

Kv Drabanten ligger i Upplands Väsby centrum, strategiskt placerad nära kommunikationer. Cykel- och gångväg är väl utbyggt i området.

Här erbjuds lyxigt koncept boende för er som är 65+. Drabanten har 75 hyresrätter med varierande lägenhetstyper och storlekar, från 1 rok på 40 kvm till 3 rok på 78 kvm.

Lägenheterna har härlig utsikt över stora delar av Stockholm. Alla hyresgäster på kvarter Drabanten har en gemensam takterass och gård, uppfört som en infinity garden. På den gemensamma innergården kan du njuta av sittplatser i solläge samt finns möjlighet till planteringar.

Eftersom vi bygger mot Väsby centrum finns butiker och restauranger i anslutning till kvarteret. Dessutom har kv Drabanten lokaler på bottenvåningen som kommer innehålla olika verksamheter. Mer information om Fyrklöver-området finns på Upplands Väsby kommuns hemsida, http://www.upplandsvasby.se/bygga-bo-och-miljo/byggprojekt/fyrklovern.html./

Lägenheterna liksom alla våra hus är rökfria.

Det finns 64 st garageplatser att hyra i fastigheten samt gott om cykelparkering och även en cykelverkstad.

Lägenheter med smarta lösningar

Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. Köken är utrustade med kombinerad kyl/frys och spis med glaskeramikhäll. Gott om förvaring finns bakom vita skåpluckor.

I hyran ingår värme och kallvatten. Förbrukning av el och varmvatten tillkommer och debiteras av hyresvärden.

Badrummen är ljusa och helkaklade med klinkergolv och inredda med dusch enligt 360-bilderna på Sveafastigheter Bostads hemsida. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, är standard i samtliga lägenheter.

Digitalt grundutbud från Tele2 ingår i hyran. Bredband kan tecknas med Tele2 eller valfri leverantör via Tele2s öppna fiber (www.stockholm.tele2.se).

Ett mindre förråd ingår till varje lägenhet och ligger på källarplanet.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.