Hyr ett 3-rums lägenhet på 80 m² i Nynäshamn

Backluravägen 31 C 149 43 Nynäshamn

Boyta:
80 m2
Antal rum:
3 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
755124

Backluravägen 31 C


En lägenhet som renoverades 2021 där allt från ytor till detaljer är smakfullt utvalda. Det stilrena och inbjudande köket har inbyggnadsprodukter, spotlights, diskmaskin och lättstädade ytor - allt för att du ska kunna laga mat, umgås och trivas. Det helkaklade badrummet är byggt för en skönare vardag med golvvärme, inglasad dusch och handduksvärmare. Du bor tyst och tryggt med säkerhetsdörr och vi har förberett för tvättmaskin. Vita väggar, ljus parkett och lättskött klinker skapar en känsla av nordisk design och kvalitet.

Värme och varmvatten ingår. Bredband tecknas via Tele2. (Tidigare ComHem) Eget elavtal tecknas av hyresgästen. Hyran avser nivå för 2021, förhandling för ny hyra för 2022 pågår med Hyresgästföreningen och kan komma att tas ut retroaktiv. Observera att bilderna endast är exempelbilder från en annan premium lägenhet. Se ritning för exakt planlösning.

Glöm inte att ladda upp dina intyg för inkomst såsom anställningsavtal samt de 2-3 senaste lönespecifikationerna vid arbete, eller intyg för annan inkomst såsom CSN, Pension, A-kassa. Detta laddas upp under Mina Sidor - dokumentuppladdning innan eller i samband med din intresseanmälan. Om vi inte får dessa dokument blir du inte aktuell för erbjudande. Vi kommer att be om referenser från nuvarande boende.

I Nynäshamn lever du skärgårdslivet med lagom avstånd till Stockholm. Allt som är viktigt i livet finns nära till hands när du bor i denna fina hamnstad.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.