Vinterbonat och välutrustat hus på skärgårdsö

Tegelbruksvägen 25 - Torö, Nynäshamn

Boyta:
120 m2
Antal rum:
4 rum
Typ:
Period:
Över 6 månader
Deposition:
16 000 kr.
Förskottshyra
8 000 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1056752

Vinterbonat och välutrustat hus på skärgårdsö


Huset som byggdes 1963 är fullt möblerat och restaurerat vid flera tillfällen fram till 2006. Inredningen är i 80-tals “retrostil” och bjuder på hög komfort, med riklig utrustning. Det finns två sovrum ett med två enkelsängar och ett sovrum med bäddbar soffa och utdragssäng med plats för 2 personer. Vidare finns det separat dusch/VC, ett rymligt och välutrustat kök, samt en storstuga med öppen spis samt luftvärmepump. Ytterligare finns ett angränsande sälskaps/studie-rum Huset är dessutom försett med flera terasser varav en med kolgrill samt en komplett tvättstuga + aux-ducsh. Runt om finns en naturträdgård med fruktträd samt flera tillbyggnader.

Torö som är en av Stockholms södra skärgårds vackraste öar, har broförbindelse med bilväg ända till Ankarudden. Kommunalt tar man buss 852 med anknytning till pendeltåg, som går flera gånger dagligen från Nynäshamn

Detta är ett perfekt boende för den som av olika skäl måste flytta sin boendemiljö av t.ex förändrade arbetsvilkor eller för någon som söker lugn och avkoppling. Det kan även vara ett alternativ för den som föredrar att hyra ett fritidshus istället för att köpa eller som tillfällig tjänstebostad.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.