Stäng sökning
0 kr.
30 000 kr.
1 rum
8 rum
1 km
60 km
Visa 5 hyresbostäder
5 hyresrätter hittade genom denna sökning
BostadsAgent - helt gratis Få e-post, när det kommer nya lägenheter som passar dina önskemål
Filter icon Filtrera sökning
Sortering:
5 hyresrätter hittade genom denna sökning

Hyr ett rum i Västerås - Se alla lediga rum i Västerås här

2 rum med badrum i Västerås uthyres
Västerås
Boyta
45 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
4 000 kr/mån
Visa bostad
Rum uthyres
Västerås centralt
Boyta
15 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
2 500 kr/mån
Visa bostad
hyr ut ett rum
Västerås
Boyta
20 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
4 000 kr/mån
Visa bostad
Rum uthyres i Västerås
Västerås
Boyta
13 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
5 500 kr/mån
Visa bostad
Ett rum och köksvrå
Västerås
Boyta
22 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
3 980 kr/mån
Visa bostad

Om du letar efter lediga rum I Västerås så har du kommit till rätt plats! Här kan du finna alla lediga rum I Västerås med en enkel sökningsfunktion! Du kan också lätt prenumerera på sökningar och få uppdatering I din mailbox varje gång nya lediga rum Västerås dyker upp! Hitta lediga rum I Västerås I alla prisklasser och former här på Bostadslistan.se.

Varför hyra rum?

De flesta kommuner har inte nog med förstahandskontrakt att erbjuda alla som söker bostad. Det gäller även för Västerås. Det kostar också en del att köpa sin första bostad. Det är speciellt svårt för studenter och ungdomar att få ihop till en kontantinsats. Därför är det vanligt att det första boendet är ett tillfälligt boende, och inte en köpt bostad eller förstahandskontrakt. Under tiden man bor I andrahand eller I ett ledigt rum så finns det möjlighet att bygga upp ett sparande så man kan få ihop till en insats. När du hyr ett rum så får du en flexibilitet som är beundransvärd. Som nyinflyttad i en stad på grund av jobb eller en ny kärlek är det smidigt att börja med att hyra ett rum så man är flexibel om någon förändring sker den första tiden. 

Se alla lediga rum I Västerås på Bostadslistan.se 

Här på sidan kan du hitta alla typer av hyresrätter. Här hittar du också bostäder från de privata hyresvärdarna, och bland dem rum som hyrs ut av personer som av olika orsaker har fler rum än vad de har behov för. På Bostadslistan.se finner du hyresrätter från större och mindre värdar. Bläddra igenom utbudet för att få en bild av kostnader och olika typer av lägenheter.  När du söker en lägenhet kollar man din inkomst och dina referenser från tidigare hyresvärdar. Du erbjuds att kontakta värden direkt på sidan.  Eftersom hyresvärdar har olika kriterier kan det vara en god idé att bredda sin sökning och vara öppen för olika möjligheter.

Rum uthyres Västerås 

Västerås är en framåt stad med nya verksamheter som etablerar sig och en stark högskola. Det gör att många söker sig till staden för att hitta den rätta lägenheten i Västerås. Så när rum uthyres I Västerås kan det ofta handla om studentboenden. Men det kan också vara så att rum uthyres till ensamstående eller äldre som inte har behov för en stor bostad och vill ha möjlighet att kunna tillbringa delar av året utomlands eller hos barn och barnbarn.

Bostadslistan.se samlar alla lediga rum att hyra I Västerås

Oavset om du letar efter din nästa bostad I Västerås så kan du här på sidan hitta möjligheter I all dess delar, oavsett om det handlar om Centrala staden, Viksäng, fina Råby, kända Hammarby, eller Gideonsberg, Önsta-Gryta eller Haga. Det som är bra med att söka efter lediga rum I Västerås är att du kan hitta lediga rum I alla delar, och inte tvingas att leta utifrån de området som har många hyresbostäder. När du hyr I andrahand eller hyr rum, så får du plötsligt tillgång till alla typer av bostadsområden, både de centrala och de som ligger I förorterna. Orsaken till detta ligger I att rum hyrs ut av personer med för stor bostadsyta, oavsett om de själva bor I en andrahandslägenhet, förstahand, bostadsrätt eller ett hus. Ibland kan du till och med hitta ett rum som I hyrs ut som är en egen stuga, där du får både privatliv och trädgård, utan att behöva ge avkall på en ekonomiskt fördelaktig situation.   

Har du ett rum att hyra ut I Västerås? 

Om du önskar att hyra ut ett rum I Västerås är det enkelt att skapa en bostadsannons och lägga upp på Bostadslistan.se. Du ska bara fylla i dina specifikationer och dessutom ge en enkel och tydlig beskrivning av boendet, samt vad som ingår i hyran. När du hyr ut ett rum får du inte ta ut mer I hyra än vad som anses skäligt. Räkna på vad hyran totalt kostar dig och ta ut motsvarande för de ytor du hyr ut. Om ni delar på gemensamma utrymmen som kök och vardagsrum får de räknas med. Och om det är möblerat rum kan du ta ut lite extra I hyran för det också, liksom gemensamma utgifter som exempelvis internet eller elkostnader.

Om du hyr ut möblerat bör du göra en lista på vilka möbler som ingår. Om någonting skulle gå sönder under uthyrningen kan du be att få behålla delar av din hyresgästs deposition. Att hyra ut ett rum Västerås kan vara ett bra sätt att både få in lite extra pengar på kontot, och att fylla tomma rum med liv. Du gör ditt för att hjälpa bostadssituationen I Sverige och kan få världens bästa inneboende på köpet!

Leta här efter rum I Västerås och kom snabbt närmare din kommande drömbostad. Bostadslistan.se hjälper dig på vägen.

+46 8 446 892 66 (måndag till fredag 09.30-12.00)
info@bostadslistan.se (måndag till fredag 10.00-16.00)