Stäng sökning
0 kr.
30 000 kr.
1 rum
8 rum
1 km
60 km
Visa 4 hyresbostäder
4 hyresrätter hittade genom denna sökning
BostadsAgent - helt gratis Få e-post, när det kommer nya lägenheter som passar dina önskemål
Filter icon Filtrera sökning
Sortering:
4 hyresrätter hittade genom denna sökning

Hyr ett rum i Örebro - Se alla lediga rum i Örebro här

4 mysig rummare i Termikgatan
Örebro
Boyta
80 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
2 822 kr/mån
Visa bostad
A room in Örebro centrum for rent
Örebro
Boyta
11 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
3 800 kr/mån
Visa bostad
Rum uthyres veckovis eller per månad
Örebro kommun, Örebro län
Boyta
10 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
3 800 kr/mån
Visa bostad
Rum 12 kvadratmeter 5 min från universitetet
Örebro
Boyta
12 m2
Rum
1 rum
Typ
Rum
3 500 kr/mån
Visa bostad

Här hittar du alla rum i Örebro

Ska du flytta till Örebro? Grattis! Örebro är en stad med en stolt historia som industri och militärstad och med en framåt utveckling inom tjänste-och utbildningssektorn. Här hittar du allt från bra sjukvård och barnomsorg, till utmärkta arbetsgivare och ett starkt universitet. Stadens bostäder är eftertraktade, så om du inte hittar en lägenhet I det område I Örebro som du letar efter så är det en bra idé att försöka att hitta rum Örebro. Genom att utöka dina sökningar till rum I Örebro får du snabbt möjlighet att flytta, utan problem med flyttlass och stora utgifter I deposition och extra hyresavgifter.

Du får bättre möjligheter att hitta rum i Örebro som ligger centralt om du kan tänka dig att bo som inneboende. Du får också ofta en billigare bostad när du hyr rum I Örebro än när du ska ha en hel lägenhet, oavsett om det gäller ett förstahand- eller andrahandskontrakt.

Rum uthyres Örebro 

Genom att leta direkt efter rum i Örebro så har du en större chans att hitta en bostad snabbt. Det dyker hela tiden upp nya rum som uthyres, oavsett säsong, och det gör att du inte är lika känslig för exempelvis terminsstarten när mängder av personer söker um uthyres Örebro.

När du söker efter rum som uthyres I Örebro så finns det så många bostadsområden i Örebro att välja mellan och du kan snabbt få en bra överblick när du använder Bostadslistans smidiga filtreringsfunktion. Det ger dig också en första uppfattning om priser som ju alltid variera från område till område. Det gäller att inte stelna i sitt tänkande omkring var du vill bo. Att bo centralt är en dröm för många men samtidigt riskerar du alltid att kostnaderna ökar. Därför kan man också tänka att ett boende i ytterområden är en lösning, då du kan få lägre utgifter samt även ha närmre till grönområden och bad. 

Så hittar du alla lediga rum att hyra i Örebro

Tänk på det som en process i stil med att söka jobb: så att du har de viktigaste dokumenten med referenser framme och kan skriva en ansökan snabbt när den rätta hyresvärden i Stockholm dyker upp. Så när du söker bostad i Stockholm ska du dels skriva upp dig i bostadsköer, dels söka via nätverk, både privata och på exempelvis Facebook, och dels söka på bostadsportaler som Bostadslistan.se. Här kan du snabbt få en överblick över det hela utbudet av bostäder, inklusive rum i Stockholm, utan att behöva vara på plats. Detta, i kombination med att du lätt kan skapa en bevakning på passande objekt, gör att du sparar tid och snabbt kan vara beredd när den rätta bostaden dyker upp på marknaden. 

För dig som har ett rum att hyra ut 

Om man till exempel inte vill stå med dubbla hyror på grund av dubbelt boende kan lösningen vara att hyra ut sin bostad en period. Om du ska hyra ut I andrahand krävs det att du får tillåtelse att hyra ut, men då är inte fallet när du hyr ut ett rum, oavsett om du bor I förstahand, andrahand eller I en bostadsrätt. Det är dock viktigt att tänka på att du själv ska ha din huvudsakliga dygnsvila I den gamla lägenheten om du hyr ut rum. 

När du hyr ut ett rum får du förstås inte ta ut mer I hyra än vad som anses rimligt. Räkna på vad hyran totalt kostar dig och ta ut motsvarande för de ytor du hyr ut. Om ni delar på gemensamma utrymmen som kök och vardagsrum får de räknas med. Och om det är möblerat rum kan du ta ut lite extra I hyran för det också, liksom gemensamma utgifter som exempelvis internet eller elkostnader. Om du hyr ut möblerat bör du göra en lista på vilka möbler som ingår. Om någonting skulle gå sönder under uthyrningen kan du be att få behålla delar av din hyresgästs deposition. Se bara till att det står I ditt kontrakt.   

Att dela rum: bo i kollektiv I Örebro

att söka efter rum att hyra i Örebro på Bostadslistan.se så blir du alltid uppdaterad på alla de olika typer av lediga rum som finns att hyra I Malmö. Utnyttja Bostadslistan.se och dess enkla användarfunktioner för att förenkla bostadsletandet redan idag! Det finns studerande och ensamstående, både äldre och yngre, som väljer att bo i rum I kollektiv eftersom det kan ge både en social gemenskap och en möjlighet att bo i områden, ofta mer centralt, än vad du annars kan få möjlighet när du flyttar till en ny stad.  Om du överväger att pendla fram och tillbaka till en grannstad eller kanske till och med till Stockholm så kan en billig bostad nära stationen göra din resa ännu mer lockande. 

Att hyra rum I Örebro privat  

Hyra i andra hand av en privat hyresvärd ofta en utmärkt möjlighet, speciellt om du letar efter en bostad akut.  Många väljer att hyra av en privat hyresvärd I Örebro eftersom det kan ta lång tid att få tag på ett förstahandskontrakt. Det är på de flesta sätt lika tryggt att bo i en lägenhet i andrahand med ett giltigt kontrakt som det är att ha ett förstahandskontrakt i handen. Det som skiljer är främst besittningsrätten, eftersom en förstahandshyresgäst inte har tidsbegränsat hyreskontrakt. 

När du hyr ett rum i andrahand så är din hyresvärd alltså förstahandshyresgästen, och ni ska komma överens om hur hyra ska betalas och vem du ska vända dig om det uppstår krångel med exempelvis spis eller uppvärmning. Förstahandshyresgästen inte ha tillstånd för att hyra ut rum, så länge han eller hon fortfarande bor kvar I lägenheten eller huset.

Om du har fler frågor eller funderingar om vilka regler som gäller för dig som hyresgäst i andrahand/förstahand så kan du läsa mer på vår blogg,eller vända dig till Hyresgästföreningen, som är intresseorganisation för just oss hyresgäster. Genom att bli medlem kan du få stöd i olika konflikter och till och med hjälp med att vända dig till hyresnämnden om din hyra är alltför hög och du behöver få tillbaka betald hyra  

Bostadslistan.se hjälper dig så att du aldrig behöver gå miste om ditt nästa boende!

+46 8 446 892 66 (måndag till fredag 09.30-12.00)
info@bostadslistan.se (måndag till fredag 10.00-16.00)