Hyr ett 2-rums lägenhet på 62 m² i Stockholm

Västgötagränd 1A

Boyta:
62 m2
Antal rum:
2 rum
Husdjur tillåtet:
Ja
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1145425

Västgötagränd 1A


Möblerad 2 rok - Medborgarplatsen/Södermalm/Stockholm - Uthyrningsperiod: 2023-01-09 - Tillsvidare

Ljus och rymlig tvårummare precis vid omtyckta Medborgarplatsen. Bostadens ca 62 kvadratmeter är effektivt fördelade på ett stilrent kök i öppen planlösning och maskinpark bestående av häll, ugn, fläkt, kyl/frys, diskho, diskmaskin. Dessutom finns bra förvaringsutrymme i köket.

Vidare finns ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck, plats för arbetsstation och fransk balkong. Här finns även ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, generös garderobsförvaring. Det helkaklade badrummet är utrustat med duschhörna, wc, kombimaskin (tvätt- och tork), handfat med kommod samt badrumsskåp och handdukstork.

I bostaden är vitvaror och möbler nya. I nästan hela lägenheten finns parkettgolv och nymålade väggar. Vissa möbler har bytts ut till motsvarande.

Bostaden är centralt belägen på en tyst återvändsgata och ca 2 min promenad till tunnelbana och pendeltåg. Stort utbud av restauranger, butiker, service, bio och barer bara minuters promenad bort.

Bostaden hyrs ut  möblerad med uthyrningsperioden: 2023-01-09 och tillsvidare

Hyran inkluderar: Värme, vatten, bredband, tv och sophämtning. Utöver detta har hyresgästen tillgång till en gemensam tvättstuga i huset.

Hyresgästen betalar hushållsel separat.

Vi ser att hyresgästen ej röker. Enstaka husdjur kan godkännas om hyresgästen gör en extra ordentlig städning vid utflytt.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.