Hyr ett 4-rums lägenhet på 95 m² i Uppsala

Tryffelvägen 1 A , Uppsala

Boyta:
95 m2
Antal rum:
4 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
698431

Tryffelvägen 1 A


Uppsala Norby, kv Tryffeln

Kvarteret Tryffeln erbjuder nybyggda och välplanerade lägenheter med balkong eller uteplats . Uppsala citykärna når du med buss på 20 minuter. Busshållplats finns precis utanför. Kvarter Tryffelvägen innehåller 71 yteffektiva lägenheter med storlekar 1 till 4 rum och kök som liksom alla våra hus är helt rökfria. Storlekarna varierar mellan 45 till 95 kvm. Kvarter Tryffeln ligger i området Norby. Fastigheten har två huskroppar med 3 våningar med underliggande garage. Alla våra fastigheter är rökfria

Digitalt grundutbud från ComHem ingår i hyran. Bredband kan tecknas med ComHem eller valfri leverantör via ComHems öppen fiber.

Trivsamt område

Kvarteret Tryffeln ligger i ett äldre befintligt villaområde. Valsätraskolan från förskoleklass till årskurs 9 och Malmaskolan från förskoleklass till årskurs 6 en promenad på ca. 10 minuter bort. Förskolor finns flera i området. ICA supermarket Norby når du till fots på ca. 10 minuter.

Två stycken gemensamma och grönskande gårdar som passar utmärkt för lek och umgänge. Fastigheten har 45st gargeplatser och 6st utomhus parkeringar

Lägenheter med smarta lösningar

Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. En del fönster har persienner som standard. I hyran ingår värme och kallvatten. Förbrukning av el och varmvatten tillkommer. Hyresgästen tecknar eget elavtal. Köken är utrustade kombinerad kyl/frys och spis med häll. Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv och inredda med dusch, tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin är standard i samtliga lägenheter.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.