Studentboende för fyra flickor 15 min från Göteborgs centrum

Stomvägen 19, 428 32 Kållered

Boyta:
25 m2
Antal rum:
1 rum
Period:
Över 6 månader
Deposition:
0 kr.
Förskottshyra
3 600 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
853474

Studentboende för fyra flickor 15 min från Göteborgs centrum


Rum i en lägenhet för 4 studerande flickor varav ett är ledigt, varje rum är möblerat med skrivbord, byrå, garderob, bokhylla och säng. Därutöver ingår gemensamma utrymmen som komplett utrustat kök, möblerat allrum med TV, matrum, klädkammare, duschrum med tvättmaskin och torktumlare, torkrum, separat WC, egen entré och uteplats. Samtliga utrymmen är fullutrustade och skötseln utförs av de boende enligt städschema. Boendet är djur och rökfritt. Månadshyran är 3600:- per rum och då ingår el, värme, vatten och internet.
Studentboendet ligger i ett villaområde vid Kållereds köpstad, det tar ca. 15 min med kollektivtrafiken till Göteborgs centrum.
Låter detta intressant skicka ett mail där du berättar lite om dig själv, din ålder samt var du skall studera.
Lämna mail och telefonnummer så jag kan återkomma.

När du klickar på knappen ‘Kontakta hyresvärden’ så blir du omdirigerad tille n sida utanför Bostadslistan.se. Vi samlar alla studentbostäder i Sverige för att ge dig en överblick och spara tid i din bostadssökning. När du vill kontakta en eller flera studentbostäder, länkar vi dig vidare till det aktuella studentboendet, där du kan hitta mer information och skicka din ansökan direkt. Många studentbostäder har ledigt boende direkt, medan andra vill att man sätter sig på väntelista eller motiverar sin ansökan för att få en bostad när det blir något ledigt.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.