Random foto 12

Stor villa på lummig gata med sjöutsikt

Salladsvägen 8

Boyta:
237 m2
Antal rum:
7 rum
Typ:
Period:
Obegränsat
Deposition:
0 kr.
Förskottshyra
25 000 kr.
Husdjur tillåtet:
Ja
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
992531

Stor villa på lummig gata med sjöutsikt


Villa uthyres i natursköna Ekängen, i ett soligt sydvästläge och med sjöutsikt. Hela villan har en hög standard avseende material och genomförande. På den generösa plana trädgårdstomten ryms dubbelgarage.
Villan är fördelad på sju rum och kök om 237 kvadratmeter. Från entrén når man en stor härlig social yta med kök, matdel och vardagsrum med öppenspis. På entréplan finns även två möjliga sovrum, ett helkaklat nyligen renoverat badrum och en groventré med tvättstuga. En trappan upp till övreplan finns ytterligare tre sovrum, ett allrum samt ett stort helkaklat badrum med jacuzzi och bastu.
Stort dubbelgarage som mer en väl rymmer två bilar. Ovanpå garage är det ett loft om ca 40 kvm som väl passar sig för arbetsrum eller ungdomsrum, fiber finns utdraget.
I Ekängen bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både för- och grundskola som Bärstadsskolan årskurs F-1 och Ekängsskolan årskurs 2-6. Vidare finns det bra med badplatser och lekparker. Det är goda kommunikationer in till city med såväl buss som med cykel, via bil tar du dig smidigast in till Linköping på ca 10 minuter.
Villan kan hyras ut omöblerad eller möblerad, hör av er vid intresse så skickar vi mer bilder.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.