Hyr ett 3-rums lägenhet på 112 m² i Stockholm

Stora Kvinns väg 80

Boyta:
112 m2
Antal rum:
3 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1120460

Stora Kvinns väg 80


Möblerad 3 rok - Generös takhöjd och höga fönster - Uthyrningsperiod: 2023-01-01 - 2023-12-31

I ett eftertraktat sekelskifteshus precis invid Långbroparken finner ni denna fina trerummare (ursprungligtvis 4 rok, men det fjärde rummet kommer förbli låst och otillgänligt) med generös takhöjd om ca 4,5 meter och höga spröjsade fönster. Bostaden som hyrs ut är effektivt fördelad på ett kök med bra skåpsförvaring, stor matgrupp för 6 personer och utrustning i form av spis, ugn, mikro, diskmaskin och separat kyl/frys.

Vidare finns ett stort vardagsrum med soffgrupp, middagsbord samt två rogivande sovrum. Bostaden har även ett stort helkaklat badrum med wc, handfat, spegelskåp, handdukstork och dusch samt en mindre gäst-WC.

Här bor du med närhet till det bästa som Älvsjö har att erbjuda. Närhet till både buss och Fruängens tunnelbana. Bra utbud av mataffärer och nära till Långbro värdshus där man kan njuta av middag eller brunch.

Bostaden hyres ut möblerad med hyresperioden: 2023-01-01 - 2023-12-31

Hyran inkluderar värme, vatten, sophämtning, tv och bredband. Hyresgästen har även tillgång till gemensam tvättstuga i källaren samt gemensam bastu.

Kostnad för hushållsel tillkommer och debiteras efter verklig förbrukning.

Vi ser att hyresgästen ej röker och ej har husdjur.

Observera att de 122 kvadratmeter är totala storleken för bostaden, men det är alltså endast 3 av dessa rum som hyrs ut. Det fjärde rummet kommer hyresgästen och hyresvärden ej att ha tillgång till under uthyrningsperioden. (Det avstängda rummet utgör ca 18 kvm, men detta är endast en uppskattning).

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.