Hyr ett 2-rums lägenhet på 35 m² i Stockholm

Drottningholmsvägen 78

Boyta:
35 m2
Antal rum:
2 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1151081

Drottningholmsvägen 78


2 rok - möblerad - Thorildsplan/Kungsholmen/Stockholm - Uthyrningsperiod: 2023-01-31 och tillsvidare

Nyrenoverad  och yteffektiv tvårummare om ca 35 kvm från byggnadsåret 1926. Bostaden är modern och är utrustad med nya välisolerade och ljuddämpande fönster. För trygghet och smidighet är bostaden också utrustad med både kodlås och säkerhetsdörr.

Hallen är integrerad med det välplanerade köket och placerat intill vardagsrummet vilket skapar utrymme för matplats. Här finns också plats för soffa, soffbord samt diverse förvaringsmöblemang. Sovrummet rymmer stor dubbelsäng och har fint ljusinsläpp från ett av de stora spröjsade fönsterna. Hela lägenheten har en generös takhöjd. Det höga läget i huset ger utmärkt ljus från de två stora spröjsade fönsterna med utsikt. Den lugna mysiga innergården med upphöjd markterass, grillmöjligheter och utemöbler borgar för många trevliga stunder tillsammans med vänner och bekanta.

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. Kort promenad till Thorildplans tunnelbana och busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom nära Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger samt Lindhagens Galleria med ICA Maxi. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian.

Bostaden hyrs ut möblerad (andra möbler än på bild) med uthyrningsperioden: 2023-01-31 och tillsvidare

Hyran inkluderar: värme, vatten, tv, bredband, hushållsel och sophämtning

Bostaden är utrustad med diskmaskin. Tvättmöjligheter finns i gemensamma tvättstugan.

Vi ser att hyresgästen ej röker och ej har husdjur.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.