Söker student för att hyra ett rum i min 2a

Rymdtorget 9, 41106 Göteborg

Boyta:
15 m2
Antal rum:
1 rum
Period:
Under 6 månader
Deposition:
5 000 kr.
Förskottshyra
5 000 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
834843

Söker student för att hyra ett rum i min 2a


Söker en student inneboende som gillar umgås med sin rumskompis och är riktigt seriösa med sina studier på universitet. Boendet är mycket fräscht och modernt, möblerat rum på 15 kvm och innehåller säng, skrivbord och garderob ledigt from 10/10 och tills 01/30/2022 för 3 månader. Det är en delad lägenhet med 2 sovrum du får tillgång till köket och badrummet förutom mitt sovrum som är privat. Ett väldigt lugnt och trevligt område i Rymdtorget . Det tar cirka 30 minuter till Nordstan med buss, busslinjerna: 58,74 passerar genom området. Inom gångavstånd finns matbutiken ICA, gym, bibliotek.

Jag letar efter en högskolans student med en bra attityd, ordningsam, lugn och rökfria. Hyran ligger på 5000 SEK/månad och det ingår bredband, el och värmt vatten.

Jag begär en depositionsavgift när du flyttar in , alltså en månadshyra som du sedan får tillbaka när du flyttar ut. Skicka gärna en kort beskrivning av dig om du är intresserad. Jag kommer tyvärr inte hinna att svara alla, men du kommer att bli kontaktad om du fått erbjudande om visningen. Inflyttning kan ske med kort varsel efter överenskommelse.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.