Random foto 9

Söker inneboende till bostadsrätt mitt i centrala Borås. Fastigheten är Nybyggd med alla bekvämligheter! Jacuzzi på takterass med utsikt över Borås.

Sparregatan 16, 1001

Boyta:
84 m2
Antal rum:
3 rum
Typ:
Period:
Under 6 månader
Deposition:
9 000 kr.
Förskottshyra
7 500 kr.
Förbrukning:
0 kr.
Delbar:
Ja
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1106980

Söker inneboende till bostadsrätt mitt i centrala Borås. Fastigheten är Nybyggd med alla bekvämligheter! Jacuzzi på takterass med utsikt över Borås.


Hej! (OBS Bilder kommer inom kort).

Jag söker en inneboende till min lägenhet. Bostadsrätten är på 84kvm och har tre rum och kök. Lgh, den är byggd 2013 och är toppmodern med allla bekvämligheter så som diskmaskin, tvättmaskin, golvvärme i badrummet. Köket har toppmodern spis, kyl och frys (i störe format).

Lgh ligger i samma hus som restaurangen La copita, två minuter från busstorget, alegatan är 30 sekunder bort och 10-15 minuter från centralstationen. Så lägenheten är en bostadsrätt mitt i centrala Borås.
Du har ett eget rum, men som tyvärr är rätt litet så det finns typ bara plats för en liten säng, rummet har dock en stor och rymlig garderob med . Lägenheten har två badrum så du kommer ha ett eget badrum.

Övriga utrymmen som kök, hall, duschkabin (i stora badrummet), samt vardagsrumet blir gemensamma ytor.
El/vatten, internet och sånt ingår i hyran.
Lägenheten har en fransk balkong. Bortsett från det lilla rummet som jag inte använder så är lägenheten i stort sätt helt möblerad, även om det är rätt spartanskt.
Så det finns eventuellt plats om du har möbler du behöver flytta med.
Lägenheten består av många öppna ytor, med stora fönster och det är luftigt, väldigt högt i tak och lgh är ljus överlag.

Det finns två soldäck på taket, det på högsta våningen har en jacuzzi(utomhus) som är öppen vintertid. Spa / bastu finns i huset som är fritt fram att boka.
Garageplats kan eventuellt lösas om det finns något ledigt, det är inomhusparkering som kostar 800kr i månaden som då tillkommer i hyran. Annars finns det tillgång till långtidsparkering fem minuter bort.

Söker enbart efter en kvinnlig inneboende. Du är skötsam och självständig. Det är viktigt att du håller ordning på våra gemensama ytor, så som att göra iordning köket om du har lagat mat, ta reda på tvätt osv.
Djur är ej tiillåtna men Katt går i nödfall bra.
Struntar helt om du har betalningsanmärkningar så länge du betalar hyran som du ska :)
Gärna rökfri.
Söker någon kring min ålder(32 år) så du är 22-38 år gammal. Du har som sagt full tillgång till hela lägenheten / alla gemensamma ytor och får såklart egen nyckel. Det finns även fler förvaringsutrymmen då det är ett par garderober jag inte använder.
lakan/sängkläder och handdukar finns i överflöd om du behöver låna något.

Det är chill för mig om du bjuder hit vänner/pojkvän/etc, så länge alla är skötsamma.

Det går bra att flytta in mer eller mindre omgående, väljer ut den person som jag tror det går bäst att bo med.

Mvh
Daniel

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.