Rum uthyres Rådmansgatan (handelshögskolan) fr o m mitten på mars t o m dec 2021 (eventuellt längre).

Kungstensgatan 28D

Boyta:
15 m2
Antal rum:
1 rum
Typ:
Period:
Över 6 månader
Deposition:
3 000 kr.
Förskottshyra
6 000 kr.
Förbrukning:
0 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
685908

Rum uthyres Rådmansgatan (handelshögskolan) fr o m mitten på mars t o m dec 2021 (eventuellt längre).


Lägenheten ligger så centralt det kan bli och har nära till allting. Rummet är ca 15 kvadratmeter all together. Rummet kan låsas, har egen toalett samt förvaring i form av platsbyggda garderober samt en liten byrå. Rummet är oinrett med kan inredas, om så önskas, med en 90 säng samt ett skrivbord som för närvarande står i källarförrådet.

Delat kök, vardagsrum och dusch. Lägenheten är på cirka 100 kvadrat, ligger på översta våningen och har en stor balkong. Det finns tvättmaskin i lägenheten men även bra tvättstuga.

El, vatten, värme och wifi ingår i hyran.

Du bör ha fast inkomst (intyg) i form av anställning eller studier. Kreditupplysning kommer att tas.

Lägenheten delas med två vuxna, kille 23 studerande, kille 24 heltidsanställd.

6 000: - kr / månad + deposition 3000: - som återfås vid uthyrningstidens slut efter check av rummet. Hyra betalas i förskott. En månads uppsägningstid för båda parter.

Den vi söker: vi söker en lugn person med gått humör som städar undan efter sig. Vill man ha stökigt på rummet är det ok (till en viss grad), men vi hjälps tillsammans åt att hålla rent i de delade utrymmena! Det viktigaste är att alla trivs och känner att dem är bekväma i hemmet, alltså är kommunikation A och O! Tjej eller kille spelar ingen roll. Inga husdjur.

Skicka mig ett meddelande och berätta lite om dig själv om du är intresserad av att hyra, sen tar vi det därifrån! Jag ska försöka återkoppla så snart som möjligt.

Med vänlig hälsning,

Oscar

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.