Rum uthyres i Barkarbystaden

Flygfältsvägen 1a

Boyta:
12 m2
Antal rum:
1 rum
Typ:
Period:
Över 6 månader
Deposition:
5 000 kr.
Förskottshyra
6 000 kr.
Delbar:
Ja
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1154476

Rum uthyres i Barkarbystaden


Hej

Jag letar efter inneboende att dela min 4a i Barkarbystaden med. Jag bor på 100kvm nybygge med min dotter (snart 7år) och vår hund (12år) och söker någon att hyra ut ett rum till på LÄNGRE sikt.

Rummet jag vill hyra ut (markerad på bilden!) är i dagsläget ett sovrum med dubbelsäng, 3 garderober och två bokhyllor men det finns absolut möjlighet att få rummet ommöblerad till mindre säng och annat som man önskar eller även omöblerat om man vill möblera själv. Behöver du mer förvaringsutrymme än rummet erbjuder så finns det lediga skåp i vardagsrummet oxå och givetvis får du egna ytor i badrum kök och hall med.

Jag jobbar kreativt med design och annat hemifrån så jag är väldigt mycket hemma.

Mer om området.
Lägenheten är på 3 våning med en fantastiskt utsikt mot Pendelstationen och grönområden med lekpark, ankdam, hundrastgård m.m.
Adressen är Flygfältsvägen 1a, vilket är 5 min promenad till Barkarby Pendeltågsstationen vilket i sin tur är 4 stationer från T-Centralen (17min). Bussförbindelser till Kista, Jakobsberg m.fl.

ALL shopping finns på promenadavstånd i området (Ikea, Outlet, Dollarstore, Jula, Rusta, MediaMarket, Ica Maxi, restauranger, InåFinn, Panduro, osv osv ), mittemot huset finns Lidl och i samma hus finns restauranger Thai, American Chicken, Japansk, kiosk, skönhetssalonger osv. Och gillar du naglar så delar du hem med mig som driver @mbluxurynails bl.a. 😊

Hyran betalas i förskott och är 6000kr inkl el, vatten, bredband och hemförsäkring. Vi skriver givetvis kontrakt oxå och en deposition på 5000kr.

Är du den jag söker tveka inte att höra av dig och berätta om dig själv.

Hälsningar
Melisa Visa mindre

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.