RUM PÅ SÖDERMALM

Tengdahlsgatan 17

Boyta:
0 m2
Antal rum:
1 rum
Typ:
Period:
Obegränsat
Deposition:
0 kr.
Förskottshyra
0 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
319587

RUM PÅ SÖDERMALM


SÖKER DU RUM I CENTRALA STOCKHOLM?

Hej! Jag är en tjej på 20 år som nu söker efter en roommate till lägenhet på Södermalm i Stockholm. Min mamma som står på kontraktet provar just nu annat boende, varför ett rum står tomt.

Är du student eller veckopendlade som söker efter billigt boende centralt i stan, så är det här perfekt för dig. Lägenheten är på 85 kvadratmeter med balkong, och rummet jag hyr ut innehåller en dubbelsäng. I övrigt finns vardagsrum, kök (med en liten diskmaskin), badrum (med tvättmaskin) och separat toalett. Vi delar på dessa gemensamma utrymmen. Utöver detta finns mitt rum och ett arbetsrum.

Jag är skötsam, lugn och tyst. Jag studerar och är borta mycket på vardagar. Vidare har jag en social, men snäll katt boende hos mig, han är allergivänlig men det är ändå bra om du tål katter och accepterar husdjur.

Hyran blir 5500/månad, i denna summa ingår el, vatten, wifi, städmaterial och disk/tvättmedel. Vi delar på städning av gemensamma ytor.

Lägenheten ligger i Sofia, intill Vita Bergsparken, en lugn och grön del av Södermalm med närhet till stadpulsen i Skanstull och Medborgarplatsen. Regelbundna bussförbindelser finns även till dessa platser, buss 2, 66 och 57. Närmaste mataffär ligger ca 2 kvarter bort.

Hör gärna av dig på sms/mail med bild på dig och en kort text om dig själv om du är intresserad eller har fler frågor!

Mvh Saga Ström

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.