Rum med fantastiskt utsikt mot Stoclholm

Hagalundsgatan 35, 16966 Solna kommun

Boyta:
15 m2
Antal rum:
1 rum
Typ:
Period:
Obegränsat
Deposition:
6 889 kr.
Förskottshyra
6 889 kr.
Delbar:
Ja
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
950194

Rum med fantastiskt utsikt mot Stoclholm


Hej Karim heter jag. Jag har ett rum att hyra ut i Solna. Rummet är 15 kvm, med en fantastisk vacker utsikt mot Stockholm. Vacker sol uppgång varje morgon. Mycket nära till vacker Natur. Nära till Willys bara 5 minuters gångväg från bostaden.
Mycket bra förvarings utrymmen i lägenheten. Nära till kommunikationer så som pendeltåg, tvärbana, busshållplats alldeles utanför bostaden. Mycket nära till Mall Of Scandinavia. Bredband ingår 100 MG. Men ej el. El räkningen ligger inte högt eftersom jag får el räkning månadsvis och inte per kvartal. Gott om förvaringsutrymmen finns att låna.

Du/ni kommer att få egna nycklar och egen tagg till tvättstugan så du/ni kan boka tid själv när det passar dig/ er.
Mer om mig själv. Karim heter jag och är en trevlig och snäll mycket omtänksam, genuin man med hjärtat på det rätta stället. Är en lugn person och lätt att komma överens med.

Har mottot behandla andra som du själv vill bli behandlad. Tycker om att ha ordning och reda omkring mig. Städar lägenheten varje Torsdag. Så det är alltid rent och fräscht här. Jag röker inte och dricker väldigt lite alkohol. Inflyttning enligt önskemå. Det går bra att kontakta mig. Du / ni är också hjärtligt välkommna på visning av rummet och resten av lägenheten. Jag kommer göra allt för allt för att personen skall trivas här. Tack för visat intresse. Med vänlig hälsning Karim

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.