Hyr ett 4-rums hus på 110 m² i Fjärdhundra

Lövstigen 29, 749 70 Fjärdhundra

Boyta:
110 m2
Antal rum:
4 rum
Typ:
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1160383

Radhusfyra med egen trädgård


Härlig radhusfyra på 110 kvm finns inom kort ledig på mysiga Lövstigen, intill badet i Fjärdhundra, 15 minuter norr om Enköping.

Eventuellt tillgänglig redan från 1:a mars.

Hyran till AB-hem ligger på 8 280 kr/månad och är en kallhyra med en stor NIBE frånluftsvärmepump som återvinner värmen från inomhusluften (se nedan).

Alla husen på Lövstigen värms till låg kostnad med klimatsmarta värmepumpar. Värme och hushållsel tillsammans drar ca 15 000 kWh per år, d v s drygt 1 000 kWh/mån i snitt. (Tänk på att elräkningen blir högre på vintern, lägre på sommaren.)

Lägenheten på Lövstigen ligger kring en grönskande innergård tillsammans med åtta andra parhus där det bor både barnfamiljer och äldre. Området är mycket trivsamt och populärt, och det är ytterst sällan det blir en fyra ledig här.

Liten lekpark finns på fastigheten, motionsspår, tennis och utomhusbad precis intill. På gångavstånd finns pizzeria, livsmedelsbutik med service för post, apotek och systembolag.

Fjärdhundra är familjevänligt och känt för bra skola upp till högstadiet. Dagis finns på samma gata. Här finns också många idrottsföreningar och andra fritidssysslor.

Från bostaden är det pendlingsavstånd (med bil) till hela norra Storstockholm, Västerås, Sala och Uppsala. Bussförbindelser finns, men är inte täta, så bor man på Lövstigen bör man ha tillgång till bil. Garage och p-plats finns att hyra i mån av plats.

 

OBS: Då vi saknar bilder inifrån den aktuella lägenheten visas här bilder från en liknande lägenhet på Lövstigen.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.