Radhus, Skärholmen, 4 rum, 19000

Lindholmsbacken 98, 127 48 Stockholm

Boyta:
120 m2
Antal rum:
4 rum
Typ:
Period:
Över 6 månader
Deposition:
30 000 kr.
Förskottshyra
19 000 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
926056

Radhus, Skärholmen, 4 rum, 19000


Trevligt, välplanerat och renoverat radhus i Skärholmen/kungenskurva med bästa shopping som granne. I Skärholmen finns stora grönområden med ängar, promenadstråk och motionsslingor. Direkt närhet till både populära Sätra och Mälarhöjdens strandbad, Lyrans Café, kolonilotter, idrottshallar ridhus, fotbollsplaner, lekplatser och mycket mer.

Huset i soutteräng är fördelat på välplanerade 120 kvm på två våningar. Välkomnande hall i ljusa färger med laminatgolv. Till vänster om entrén finns det moderna köket med bra plats för matbord. I samma plan finns även 2 stora rum och badrum.

Nedre plan består även av ytterligare 2 rum/sovrum. På nedre plan finns även väl tilltagen tvättstuga, nyronoverad badrum med badkar(2019) och stor och rymlig förråd. Samtliga rum på över och nedre plan har fönster.

Huset hyrs ut från 1:a Marsoch på lång sikt(flera år). Vi söker en seriös och dokumenterat ekonomiskt stabil familj med fasta arbeten. 2 månadshyror i deposition och inga betalningsanmärningar.

I närområdena för detta trevliga radhus i skärholmen har du allt du behöver i form av skolor, service och shopping. Skärholmens centrum och Kungens Kurva ligger på promenadavstånd (5 min), med Europas största Ikea och Nordens största nöjescentrum Heron City. Till city tar det 20 minuter med t-banan och flera busslinjer trafikerar området.

Hyra: 19,000 kr

Hyrs ut från: 1 Mars

Hyrs ut till: långtidsuthyrning

Deposition: ca 2 månadshyror

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.