Hyr ett 2-rums hus på 67 m² i Lund

Östen Undéns Gata 12 227 62 Lund

Boyta:
67 m2
Antal rum:
2 rum
Typ:
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
922196

Östen Undéns Gata 12


Radhus med uteplats i väster. Lägenheten har linoleumgolv i hall och sovrum, plastmatta i kök/grovkök samt parkett i vardagsrummet. Golvmattor i hall, kök och sovrum är från 2016. Parketten slipades 2016. Samtliga rum utom sovrummet målades 2021. Badrum med våtrumsmatta och badkar. Tvättmaskin och torkskåp finns i lägenheten som standard. Gemensam tvättstuga finns ej. Diskmaskin går att välja som ett tillval för 115 kr/mån. Källarförråd på Tage Erlanders väg 45.

Värme ingår i hyran med LKFs komfortvärmesystem. Varmvatten ingår. Observera att hushållsel ej ingår utan debiteras via elbolaget.

Möjlighet finns för ny hyresgäst att få vidgjort väggarna i sovrummet samt ny kyl/frys. Eventuella renoveringar beställs efter inflytt och påbörjas inom 4 månader. Med reservation för att lägenheten vid inflytt i vissa delar kan skilja sig från ovan beskrivning.

Information

* Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
* Förråd finns i lägenheten
* Hyresgästen ansvarar för skötsel av uteplats / tomt
* Komfortvärme
* Källarförråd
* LKF
* Radhus
* Snabb inflyttning. Tänk på din egen uppsägningstid i ditt nuvarande boende.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.