Hyr ett 2-rums lägenhet på 69 m² i Halmstad

Nyhemsgatan 19 A, 302 49, HALMSTAD

Boyta:
69 m2
Antal rum:
2 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1084057

Nyhemsgatan 19 A


Beskrivning

Fastigheterna på Nyhemsgatan 17-19 byggdes år 1976. Fastigheten har ingen gemensam tvättstuga utan varje lägenhet är försedd med tvättmaskin och torktumlare. Detta för att göra din boendesituation så bekväm som möjligt. Det finns en grovtvättstuga på Smedjegatan 17B.

I hyran ingår värme- och vattenförbrukning samt ett kanalpaket från ComHem. Internet levereras via ITUX. Om lägenheten har ett tillhörande förråd så finner ni detta på fastighetens översta plan. Det finns ett låst utrymme för cykelförvaring på Nyhemsgatan 13B, där ni på ett säkert sätt kan förvara era cyklar. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på Smedjegatan 15 & 17. Alla lediga parkeringar publiceras på vår hemsida. Hushållssopor slängs i underjordsbehållaren vid Nyhemsgatan 19A och källsortering lämnas vid miljöhuset som ligger vid parkeringen mittemot Nyhems Torg.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Nyhem/Nyatorp ligger i den östra delen av Halmstad och ungefär 1,5 km från centrum. I närområdet finns dagis, skola och vårdcentral och på Nyhems torg finns service som bland annat livsmedelsbutik, bank och apotek. Inom behagligt avstånd finns också fina naturupplevelser, bland annat salta havsbad vid Östra stranden eller en joggingtur vid Galgbergets upplysta motionsspår. Med tanke på närheten till E6:an är förbindelserna goda för den som vill pendla.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.