Random foto 6

NYBYGGD 4:A PÅ VÄSTER

Mickedalavägen 8

Boyta:
130 m2
Antal rum:
4 rum
Period:
Obegränsat
Deposition:
0 kr.
Förskottshyra
0 kr.
Förbrukning:
700 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1154607

NYBYGGD 4:A PÅ VÄSTER


Allmänt:
Jag söker hyresgäst till min helt nybyggda 4:a på väster, Mickedalavägen 8, storlek ca 130 m2 på första våningen.
Tillgänglig from nu.
Varmhyran ligger på 16900 SEK.
Bredband och hushållsel tillkommer.

Beskrivning:
Mickedalavägen är en fastighet i villastil. Fastigheten är nyrenoverad från grunden och ni är de första hyresgästerna. Den ursprungliga fastigheten byggdes 1890 och ligger inbäddat i Västers villakvarter.
Hela fastigheten har golvvärme för högsta komfort. Fastigheten upplevs också som helt ljudisolerad med stora treglasfönster i gammal stil.
I hallen möts ni av smakfull, praktisk klinker och vitmålade väggar. Badrummet är helkaklat med stora plattor i marmor, handdukstork och ny smakfull badrumsinredning från Hafa med svarta detaljer. Köket har rostfria vitvaror och lägenheten är försedd med diskmaskin. I sovrum och vardagsrum ligger en högklassig, lätt vitlaserad enstavsparkett samt vita stilrena väggar.
Fastigheten har ingen gemensam tvättstuga utan varje lägenhet är försedd med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Detta för att göra din boendesituation så bekväm som möjligt. I hyran ingår värme- och vattenförbrukning. Internet levereras via Telia gemensamt och det är 1 Gigabitsfiber indraget i fastigheten. Tänk på att hela fastigheten är rökfri. Det finns också krav på att varje hushåll skall sopsortera.
Har ni en bil finns det kostnadsfria parkeringsmöjligheter i kvarteret.
Så fungerar vår uthyrning
Vi använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst och anställningsintyg ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta din nya bostad på superattraktiva Väster!

Området:
Mickedalavägen ligger i den lugna stadsdelen Väster i Halmstad med bekvämt gångavstånd till det mesta. Fastigheten ligger mitt i ett nav mellan centrum och dess service- och nöjesutbud (800m), flygplatsen och Flygstadens shoppingområde (1,5 km), sjukhuset (1km). Närheten finns även till fina naturupplevelser och joggingspår på Galgberget samt med dess försvarsutbildningar (1,5 km). Tycker man om att bada är det cykelavstånd till Simstadion och Västra stranden (3 km). I närområdet finns det givetvis även dagis och skolor.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.