Looking for flatmate in Lunden

Hogenskildsgatan 15A

Boyta:
10 m2
Antal rum:
1 rum
Period:
Över 6 månader
Deposition:
3 800 kr.
Förskottshyra
3 800 kr.
Förbrukning:
100 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
860358

Looking for flatmate in Lunden


Söker en att dela min lägenhet med från den 1 december. Jag bor i en rymlig lägenhet i Lunden i östra centrum av Göteborg och bussförbindelser tar dig enkelt till de centrala delarna av stan på 10-14 minuter, nästan direkt utanför porten.
I närheten, precis vid busshållplatsen, finns en hörnbutik och några minuters promenad bort finns det kaféer och restauranger.

Lägenhetens delade yta är 65 kvm och rummet du vill hyra är 10 kvm, delvis möblerat med en säng (som kan skilja sig från bilderna), garderob och hylla. Tv- och tv-bänken tillhör min nuvarande hyresgäst som flyttar ut den 17 november.

Även om det är ett litet kök, är det väl använt. Lägenheten är klar från 1 december, men tidigare tillträde (från 18 november) skulle inte vara ett problem.
Hyran är 4000 kr per månad.

Jag har haft många lägenhetskamrater genom åren så jag är van vid att ha folk omkring mig. Jag har också vänner över varje vecka, men inte varje dag. Mina intressen är matlagning och fotografering, samt tv-spel och ibland har jag en Couchsurfer som stannar över.
Jag är allergisk mot pälsdjur och aerosolsprayer eftersom jag är astmatisk. Så inga husdjur och lägenheten är rökfri.

Vi får ha en intervju online och sedan kommer min nuvarande hyresgäst eller partner (som är hos mig hela tiden för övrigt) att kunna visa lägenheten om jag inte kan vara hemma riktigt än.
Hör gärna av dig och berätta mer om dig själv och fråga iväg om det skulle vara några frågor.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.