Lediga studentlägenheter i Växjö!

Gamla Teleborgsvägen, 352 55 Växjö

Boyta:
29 m2
Antal rum:
1 rum
Period:
Obegränsat
Deposition:
0 kr.
Förskottshyra
0 kr.
Husdjur tillåtet:
Ja
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
747952

Lediga studentlägenheter i Växjö!


Säkra din bostad till höstterminen!
Sök denna lägenhet via HomeQ redan idag! https://www.homeq.se/

Växjö är en expansiv stad i vackra Småland och hos oss bor du cirka 800 meter söder från dess växande universitet, nära Teleborgs Centrum och med bra förbindelser till allt Växjö har att erbjuda. På området finns gemensam tvättstuga och parkeringsmöjligheter.

Vi erbjuder ljusa och välplanerade genomgångslägenheter på 1 rum och kök om 29 kvadratmeter belägna i loftgångshus med egen ingång. Kök med kyl/frys och ugn med spishäll. Eget badrum med dusch. Gott om plats för förvaring med garderober och hatthylla i hallen, till bostaden hör också ett förråd. I hyran ingår el, värme, vatten samt tv och bredband. Tio månaders hyra, juli och augusti hyresfritt.

Studentbostäder i Sverige AB
För studenter och hela kommuner
SBS äger, förvaltar och utvecklar studentbostäder i långsiktiga partnerskap med kommuner, regioner och högskolor. Vi erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet och en helt digitaliserad hyreshantering. Vår ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.
https://sbsstudent.se/

När du klickar på knappen ‘Kontakta hyresvärden’ så blir du omdirigerad tille n sida utanför Bostadslistan.se. Vi samlar alla studentbostäder i Sverige för att ge dig en överblick och spara tid i din bostadssökning. När du vill kontakta en eller flera studentbostäder, länkar vi dig vidare till det aktuella studentboendet, där du kan hitta mer information och skicka din ansökan direkt. Många studentbostäder har ledigt boende direkt, medan andra vill att man sätter sig på väntelista eller motiverar sin ansökan för att få en bostad när det blir något ledigt.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.