I Sofo på Södermalm, ett ljust och fräscht rum med burspråk och kakelugn

Blekingegatan 63, 11662 Stockholm

Boyta:
20 m2
Antal rum:
1 rum
Typ:
Period:
Obegränsat
Deposition:
6 000 kr.
Förskottshyra
6 000 kr.
Förbrukning:
0 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
638182

I Sofo på Södermalm, ett ljust och fräscht rum med burspråk och kakelugn


Trivsamt nyrenoverat rum i attraktiva kvarter på Södermalm (kvarteret Pyramiden). Rummet ligger 4 trappor upp och tillhör en stor lägenhet på 115kvm (4 rum o kök) och med uthyraren som enda inneboende. Det ligger i söderläge och vetter mot Blekingegatan. Nyinsatta fönster utestänger störande ljud från gatan. Rummet har en väl fungerande kakelugn.

Hyresgästen har tillgång till egen toalett med tvättställ , delat badrum för dusch och möjlighet till matlagning i kök med all nödvändig utrustning och med plats i delat kylskåp. Wifi ingår.

Två moderna tvättstugor finns att tillgå på gården där hyresvärden har satsat stort på kvarterets stora gemensamma utrymme med nyplanteringar, utemöbler, grillar mm.

I fastighetens bottenplan finns ett twentyfour/seven gym med extra stort utbud som träningslokaler för aerobics, spinning och yoga samt
en gymavdelning för endast tjejer. Det är bara att ta hissen ned 4 tr för ett träningspass!
I närområdet finns ett stort utbud av affärer, service och nöjen. Fem minuters gångväg till det mesta: Ringens galleria vid Skanstull, Nytorget, Folkungagatan och Medborgarplatsen, 3 min till gröna linjens T-banestation Skanstull, uppgång Allhelgonagatan.
Restaurangdistriktet med kök från världens alla hörn, barer, pubar och caféer av varierande slag finns i mängd runt hörnet.
Majoriteten av fastigheterna i Kvarteret Pyramiden ägs och underhålls av Svenska Bostäder.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.