Hyra lägenhet tillsammans! 80 kvadrat 3 rum. Studerande

knektgatan 36

Boyta:
80 m2
Antal rum:
3 rum
Period:
Obegränsat
Deposition:
4 500 kr.
Förskottshyra
4 500 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1061057

Hyra lägenhet tillsammans! 80 kvadrat 3 rum. Studerande


Tjabba tjena!

Okej jag har en ide jag vet inte om någon är på min galna idé med jag gör ett försök! Jag har alltid velat testa bo ihop med någon, kompis eller business partner eller bara personer som är ute efter samma saker, va det nu en kan vara. Dom brukar säga man är starkare tillsammans eller något sånt så nu kör vi, är du på?

Jag tänkte kolla vad intresset är att hyra en lägenhets tillsammans med någon? Gärna en studerande då jag själv studerar men det är inte superviktigt! Kille/tjej spelar ingen roll bara personkemin fungerar. Jag menar inte att vi ska kunna hänga hela tiden men iaf kunna prata om allt och inget. Kanske dra och gymma tillsammans kolla på dåliga filmer. Komma på idéer till youtube kanaler, är du spel intresserad är det ett plus men inget måste. Jag spelar för den sociala aspekten så det är inte ovanligt att jag streamar eller spelar in för en video med några kompisar. Helt enkelt för underhållning. Jag har jobbat som fotograf tidigare så det tycker jag är roligt. Framförallt cinematography och storytelling. Gillar att hålla på med många saker såsom podcast och youtube/twitch då man får jobba med att uttrycka sig och vara kreativ. Gillar att gå ut och käka och hitta på saker men jag gillar inte att gå och titta på tex fotboll. Jag tittar hellre på när gräset växer. Gillar att göra saker, aktiv och jag tittar aldrig på tv. Jag vill hellre göra saker en att titta på det om jag uttrycker mig så :)

Jag är på i princip vad som helst där man gör något aktivt. behöver inte vara fysiskt utan något där man får tänka och agera. Kan vara väldigt extrovert person när jag underhåller men gillar även att chilla och reflektera och kan då vara lite introvert. Så lite blandat. Gymma är nice prio det får mig att relaxa och man mår bra. Jag är lite av en allt i allo person. Lojal och trygg i mig själv. Jag gillar filmer och serier och kan prata om det en heldag. Som jag sa innan håller jag på att studera till trafiklärare och håller på att ta mc-körkort vilket jag tycker är väldigt roligt så gillar du det hade det varit skit kul att köra tillsammans!
.
Boendet tänker jag en 3a kanske en 4a. Gärna centralt i linköping. Går även bra i andra områden bara lägenheten är schyst! Ligger etta på några lägenhet från stångåstaden men inflytt i december. Vill du ta en chans till ett schyst boende med många skratt så kan det bli riktigt bra!

Jag hoppar du lärde dig något av mitt skrivande här! Låter jag som en lagom galen person hör av dig vet ja! Skicka ett mail och skriv lite om dig själv och varför du skulle vilja testa bo ihop. Finns inga dumma anledningar! :)

English speakers are welcome to write to!

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.