Hyr ett 1-rums lägenhet på 16 m² i Halmstad

Hvitfeldtsgatan 22, 302 96, Halmstad

Boyta:
16 m2
Antal rum:
1 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1084055

Hvitfeldtsgatan 22


Beskrivning

I kvarteret Biet ingår Hvitfeldtsgatan 20-26, Stenvinkelsgatan 2, Backhausgatan 13-15 och Nordbanegatan 29-31. Husen har 5-7 våningar och erbjuder utsikt antingen in mot gården eller mot omgivande gator.
Här bor du i direkt närhet till härliga parker och Halmstads utbud av shopping, nöjen och restauranger. På promenadavstånd från både Galgberget och buss- och tågförbindelser. Har du bil så finns parkeringar att hyra, både i varmgarage och på gården. Garage- och parkeringsplatser annonseras på www.willhem.se/sok-parkering/
Dessutom erbjuder kommunen ett stort parkeringsgarage och uteparkering.
Fiber är indraget i fastigheten och i hyran ingår ett basutbud av tv-kanaler.
Beroende på i vilket hus du bor, tvättar du i våra stora tvättstugor på antingen Hvitfeldtsgatan eller Backhausgatan.
En stor innergård bjuder in till härliga grillkvällar på sommaren och har man barnasinnet kvar ligger den stora lekplatsen tvärs över gatan.

Denna lägenhet kommer att renoveras enligt vårt koncept Willhemlyftet som ni kan läsa mer om på vår hemsida och vi kommer att bygga till en dusch i lägenheten.

Så fungerar vår uthyrning

Willhem använder inget kösystem, utan slumpar automatiskt vilka som erbjuds visning bland dem som uppfyller grundkraven. Du hittar grundkraven i vår uthyrningspolicy. Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter. Om du kallas på visning behöver du uppvisa inkomst- och anställningsintyg, ett tips är att förbereda dessa redan nu. Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Området

Här bor du i ett attraktivt centralt läge med närhet till både shopping och nöjesliv i form restauranger, barer, caféer och affärer. Halmstad Centralstation är endast en promenad bort och goda kommunikationer med lokaltrafiken finns i alla väderstreck.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.