Hyr ett 5-rums hus på 112 m² i Uppsala

Fyrislundsgatan 33 A , Uppsala

Boyta:
112 m2
Antal rum:
5 rum
Typ:
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
698424

Fyrislundsgatan 33 A


Denna lägenhet är tom från i mitten av mars så denna lägenhet är ledig för inflytt 1 april 2021. Under rådande omständigheter så kan denna lägenhet visas av vår förvaltare så vänligen kontakta William Jernberg på 072-[HIDDEN], 8-17 med lunch 12-13.

Uppsala, kv Östra Sala backe

Cykelkungen ligger vid Fyrislundsgatan/Johannesbäcksgatan, strategiskt placerad nära kommunikationer och fina naturområden. Cykel och gångväg är väl utbyggt i området.

Här finns 99 hyresrätter med varierande lägenhetstyper och storlekar, från 1 rok på 20 kvm till 5 rok på 112 kvm. Etagelägenheter i bottenplan med radhuskänsla, till etagelägenheter på vinden.

De flesta lägenheterna har egen uteplats eller balkong och en gemensam takterrass samt en gemensam gård.

Här finns förskola, butiker och annan service runt hörnet, mer information om området finns på Uppsala kommuns hemsida. http://ostrasalabacke.uppsala.se/

Lägenheterna liksom alla våra hus är rökfria.

Cykelkungen är ett boende för dig som gillar att cykla

Det finns inte några parkeringsplatser för bil att hyra i fastigheten, men det finns gott om cykelparkering och även ett mindre verkstadsutrymme utrustat med cykelpump, förvaring av cykeldäck samt cykelpool där man kan låna tex en eldriven lådcykel. Vill man inte alltid cykla så finns två bilpoolsbilar uppställda på gården.

Lägenheter med smarta lösningar

Lägenheterna är modernt inredda i vitt med ekparkettgolv. Köken är utrustade med kombinerad kyl/frys och spis med glaskeramikhäll.

I hyran ingår värme och kallvatten. Förbrukning av el och varmvatten tillkommer. Hyresgästen tecknar eget elavtal.

Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv och inredda med dusch. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin är standard i samtliga lägenheter.

Digitalt grundutbud från ComHem ingår i hyran. Bredband kan tecknas med ComHem eller valfri leverantör via ComHems öppna fiber (www.stockholm.itux.se).

Ett mindre förråd ingår till lägenheterna och ligger på källarplanet.

I källaren finns ett litet cykelgym samt bastu som kan användas av våra hyresgäster.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.