*FULLT MÖBLERAD LÄGENHET I BÄSTA LÄGE MED BALKONG*

Parkgatan, 58248 Linköping

Boyta:
47 m2
Antal rum:
1 rum
Period:
Över 6 månader
Deposition:
7 200 kr.
Förskottshyra
7 200 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
944160

*FULLT MÖBLERAD LÄGENHET I BÄSTA LÄGE MED BALKONG*


*FULLT MÖBLERAD LÄGENHET UTHYRES*

Hej!
På grund av en provanställning kommer jag nu att hyra ut min lägenhet i andra hand.

Lägenhet ligger på absoluta toppläge i lugna gottfridsberg mitt emellan city, universitetet och US där det tar ca 5min med cykel till samtliga. Närhet finns till både mataffär (250m) postombud (200m), pizzeria (75m), cykelverkstad (75m), frisör (75m), busstation (100m).

Boendet är en 1,5 rok på 47kvm bestående av ett separat kök med plats för ett matbord för fyra personer, större hall med goda förvaringsmöjligheter, ett litet förråd, mindre toalett/dusch som renoverades 2018, rymligt vardagsrum med plats för både kontorsdel och en större soffa med anslutning till lägenhetens balkong beläget mot lektorhagen (park) med mycket grönska. I anslutning till vardagsrummet återfinns en större sovalkov som rymmer en säng upp till 180cm vilket gör att lägenheten även passar bra för ett par. Alkoven är avskild från vardagsrummet med hjälp av en draperivägg. Till lägenheten väljer ytterligare ett källarförråd som hyresgästen delvis får ta del av.

Lägenheten uthyres fullt möblerad med smakfullt och neutralt valda möbler där även tv, balkongmöbler etc ingår. Sängen idag är på 120cm men finns som sagt plats för större.

Jag önskar att hyra ut lägenheten från 1jun - 22 till 1jul – 23 därefter kommer jag fatta beslut om att säga upp lägenheten eller flytta tillbaka. Jag ser gärna att hyresgästen avser att bo hela tidsperioden då jag kommer att befinna mig en bit ifrån.

Skicka in ett personligt brev så att jag får läsa lite om dig/er. Jag kan även skicka över flera bilder om så önskas. Jag kommer att samla in brev från flera av er och avser att ha allt klart i slutet av April.

Slutligen lite krav på en framtida hyresgäst.
• Inga betalningsanmärkningar
• Djur och rökfri
• Ordningsam och omhändertagande
• Godkännande av hyresvärden

Hyran kommer att ligga på 7200kr där el och vatten ingår. Internet går att teckna med via tele 2 om så önskas, annars fungerar det bra med internetdelning via mobilen.

Jag hoppas att höra från er!

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.