Hyr ett 3-rums lägenhet på 73 m² i Luleå

Exercisvägen 9 974 42 Luleå

Boyta:
73 m2
Antal rum:
3 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
910588

Exercisvägen 9


I Kronandalen 10 min bilfärd från centrala Luleå finner du projekt Trädkronan med nyproducerade hyresrätter på 1-4 Rum och Kök! Öppen planlösning som ger ett skönt ljusinsläpp och en luftig känsla med egen balkong eller uteplats. Lägenheterna har moderna materialval av hög kvalité och vitvaror från Electrolux. Alla lägenheter utrustas med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin, inbyggnadsugn samt induktionshäll. Se lägenhetsritning samt 360-visning för exakt planlösning. Observera att lägenheterna kan förekomma spegelvända.

Individuell mätning för el och varmvatten debiteras i efterskott på hyran. Telia paket lagom är inräknat i hyran som visas här i annonsen (395 kr/månad) men specificeras separat på hyresavin.

Lägenheterna hyrs ut på ritning. Visning är ej möjlig då produktion pågår. För att bli aktuell för erbjudande behöver du uppvisa intyg för den inkomst du angett på mina sidor. Ladda upp intyg såsom anställningsavtal, samt de 2-3 senaste lönespecifikationerna (vid arbete), eller intyg för annan inkomst såsom CSN, Pension, A-kassa under Mina Sidor/dokumentuppladdning i samband med din intresseanmälan. Vi kommer att ta kreditupplysning samt eventuellt be om boendereferenser. Glöm inte att läsa igenom våra uthyrningskriterier. Observera att alla lägenheter i fastigheter ej är publicerade. Gör en intresseanmälan på lägenhetstypen du är intresserad av så blir du kontaktad och därmed informerad vilka lägenheter som finns tillgängliga om du blir aktuell för en lägenhet. För mer info eller frågor, kontakta oss på Amasten genom att ringa vår uthyrare på 010-[HIDDEN] eller mejla till [HIDDEN]

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.