Random foto 3

Ett parhus med 170 km och 4 sovrum i Göteborg uthyres.

Bäckedalsvägen 41 B

Boyta:
170 m2
Antal rum:
6 rum
Typ:
Period:
Obegränsat
Deposition:
50 000 kr.
Förskottshyra
1 kr.
Förbrukning:
1 500 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
822224

Ett parhus med 170 km och 4 sovrum i Göteborg uthyres.


Beskrivning
Full möblerad hus i två våningar med altan, balkong, dusch och wc och 3 stora sovrum och kamin inklusive stort öppet kök med stort vardagsrum, på andra våningen med utsikt över en vacker dal.
I över plan finns också diskmaskin, stor skyl och frys, och alla andra nödvändigt och moderna elektriska utrustning verktyg och apparater, bland annat Micro ung och ung och induktion spisar
Huset ligger gångpromenad till släte damm och den vackra Hisings parken med fina och belysta motion och promenadvägar nästan på slutet av en slutgata, och Uthyrs till Förtag och privat personer med fina referenser för en längre period med möjlighet till förlängning.

På nedre plan till huset finns möjlighet till en liten kokvrå, och stort och modern dusch och wc med bastu, bubbelpool, utsikt till gården samt rimligt modern möblerad vardagsrum med öppen spis och ett stort vackert sovrum eller arbetsrum med två ingångar och förråd. I nedre plan finns också tvättmaskin och torktumlare.
Huset är mycket fint och modern planerad med ca 200 m till busstation, och 5 minuter bilkörning till centrum även om den är i ett mycket lugnt och tryggt område bredvid skogen.
I närheten finns Backa plan med stora möjligheter till alla varor och mat samt massor av servisbutiker i promenads avstånd.

Huset hyrs ut möblerad tills vidare med periodiskt ett år förnyelser. hyran är 25,000 kr/mån och inkluderar. TV med satellitkanaler och fiber bredband internet och möjlighet till ca fyra parkeringsplatser inom gården
värme, vatten, sophämtning och el tillkommer, eller skrivs på Hyresgästens namn. Ca kostnaden är i genomsnitt per månad är nästan 1700 kronor.
Rökning inomhus eller att ha husdjur är absolut förbjuden. Gården och allt annat sköts av hyresgästen. Huset uthyrs pga. utlandsflytt.
Uthyrningsperiod: Omgående - tills vidare. Eller minst ett år.
E mail till [HIDDEN] eller Tel: [HIDDEN], [HIDDEN]

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.