Hyr ett 1-rums lägenhet på 43 m² i Gislaved

Danska Vägen 9 B Lgh 1306, 332 36, Gislaved, Gislaved

Boyta:
43 m2
Antal rum:
1 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
572029

Danska Vägen 9 B lgh 1306


Information om huset: Härliga centralt belägna lägenheter som erbjuder bekvämligheter såsom balkong eller uteplats samt hiss som gör det enkelt att ta med shoppingkassen hem. Tvättstuga delas med grannarna runt om i kvarteret.

Information om området: Gislavedshus absolut mest attraktivaste kvarter hittar du här. Mitt i centrala Gislaved med härlig grönska och härligt vattendrag i form av Nissan ligger här fyra adresser. Totalt ca 180 lägenheter i charmig 70-tals stil finns här. På gångavstånd finns både shopping, café och restauranger.

Information om Gislaved: Huvudorten i kommunen! Här finns allt man behöver - från förskola till gymnasieskola, restauranger, hotell, affärer ect. Med ett centralt läge till både öst, väst, norr och söder så som Jönköping, Växjö, Halmstad & Göteborg blir Gislaved en bra och attraktivt ort att bosätta sig i som familj. Här finns många härliga företag med inriktningar åt olika håll - föreningslivet är stort med fotboll, innebandy, ishockey, volleyboll mm. Vi bor nära naturen och sjön för den som vill bada på sommaren och åka skridskor på vintern. Ån Nissan rinner tyst och lugnt genom orten och bidrar till en härlig känsla av lugn.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.