bostadsrätt uthyres

Slättgårdsvägen, 129 41 Stockholm

Boyta:
68 m2
Antal rum:
2 rum
Period:
Obegränsat
Deposition:
15 000 kr.
Förskottshyra
12 600 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
466475

bostadsrätt uthyres


Var god läs hela annonsen innan ni skickar meddelande!!

En lägenhet (bostadsrätt) på 68kvm uppdelat på ett sovrum, vardagsrum, kök, ett badrum och ett litet rum uthyres i Hägersten från och med 1:a april och tillsvidare. Det är 10 minuters promenad till Västertorps T-bana station. I det lilla rummet finns en 90-säng med mycket förvaring under sängen, rummet är ca 3x1,5m. Det går inte och flytta på sängen ifall man har planer för att ställa våningssängar där. Endast en person får plats i det lilla rummet. Den sängen kommer att finnas kvar i lägenheten, annars uthyres lägenheten omöblerad. I hyran ingår internet, el (upp till 300kWh), vatten och värme. Vill man ha hemförsäkring får man göra det på egen bekostnad. Det finns balkong med eftermiddagsol.

Djur och rökning är inte tillåtet i lägenheten.

Är ni intresserad, skriv och berätta vem ni är och vad ni jobbar med. Hur många det är i familjen. Hur länge ni vill hyra den och etc. Det kommer göras en kreditupplysning, inga anmärkningar godkänns. Bra och stabil inkomst är ett krav.

Deposition på 15 000 kr kommer att tas ut vid inflyttning och kommer att lämnas tillbaka när ni flyttar ut.

P.S. svar kommer endast ske till de som beskriver utförligt vilka de är. och inte till personer som skickar ett meddelande med "jag är intresserad", "Är den tillgängligt" osv.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.