Hyr ett 2-rums lägenhet på 63 m² i Sandbäcksvägen 2, 4

Sandbäcksvägen 4 E, Sandbäcksvägen 2, 4

Boyta:
63 m2
Antal rum:
2 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1159920

Sandbäcksvägen 4 E


Nu finns chansen att hyra totalrenoverade lägenheter på nya Sandbäcksvägen. Standarden på lägenheterna är efter renoveringen nyproduktionsstandard. Här bor du centralt i Förslöv med allt du behöver inom promenadavstånd. ICA, pizzeria, frisör, vårdcentral, apotek, skola och förskola ligger endast ett stenkast ifrån Sandbäcksområdet. Du kan även enkelt på endast fem minuter ta dig med cykel till Förslöv station där Pågatågen går både till Ängelholm, Helsingborg och Båstad. I Förslöv finns otroligt vacker natur att utforska och tillgängligheten till andra städer med enkla medel gör Förslöv till en attraktiv boendeort.

Otroligt fin lägenhet med två rum och kök belägen på markplan. Lägenheten har stilrena och ljusa materialval genomgående i hela lägenheten. På golvet finns en trivsam och behaglig ekparkett och väggarna är vita. I badrummet finns det plastmatta på golv och väggarna är helkaklade i vitt med en grå fondvägg. I badrummet finns det även en handduktork och en kombitvättmaskin. Köket är utrustat med spis med keramisk häll, ugn, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Här finns även plats för matbord. I sovrummet finns det garderober för förvaring. Från vardagsrum finns utgång till en rymlig inglasad uteplats.

Hyran avser 2022 års hyra. Exempelbilder. Utemiljön på området kommer ge möjligheter till social samvaro i form av gemensam grillplats, lekplats, och orangeri. Här finns en tvättstudio där hyresgästerna kan tvätta och samtidigt ha möjlighet till samvaro då den är utrustad med pentry som ger möjlighet till gemensam fika. Fiber finns i lägenheten. Det råder rökförbud i lägenheten och i området. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.