Hyr ett 1-rums lägenhet på 40 m² i Sandbäcksvägen 2, 4

Sandbäcksvägen 4 E, Sandbäcksvägen 2, 4

Boyta:
40 m2
Antal rum:
1 rum
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
1159916

Sandbäcksvägen 4 E


Nu finns chansen att hyra totalrenoverade lägenheter på nya Sandbäcksvägen. Standarden på lägenheterna är efter renoveringen nyproduktionsstandard. Här bor du centralt i Förslöv med allt du behöver inom promenadavstånd. ICA, pizzeria, frisör, vårdcentral, apotek, skola och förskola ligger endast ett stenkast ifrån Sandbäcksområdet. Du kan även enkelt på endast fem minuter ta dig med cykel till Förslöv station där Pågatågen går både till Ängelholm, Helsingborg och Båstad. I Förslöv finns otroligt vacker natur att utforska och tillgängligheten till andra städer med enkla medel gör Förslöv till en attraktiv boendeort.

Trevlig lägenhet med stilrena och ljusa materialval. Lägenheten är belägen på andra våningen och är 40 kvadratmeter stor. Vi kommer in i hallen med inbyggd garderob, här finns ekparkett på golv och vita väggar. Till vänster hittar vi badrum med helkaklade väggar i vitt med en fin grå fondvägg. På golvet finns en plastmatta. I badrummet finns toalett, handfat, dusch och handduktork samt en kombitvättmaskin. Vidare rakt fram från hallen finner vi kök med plats för matbord. Här finns fin ekparkett på golv samt vita väggar. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Till höger från hallen finns ett trivsamt allrum med fyra garderober för förvaring. Även här finns ekparkett på golv samt ljusa, vita väggar. Här finns utgång till en rymlig inglasad balkong.

Hyran avser 2022 års hyra. Exempelbilder. Utemiljön på området kommer ge möjligheter till social samvaro i form av gemensam grillplats, lekplats, och orangeri. Här kommer även finnas en tvättstudio där hyresgästerna kan tvätta och samtidigt ha möjlighet till gemenskap då den är utrustad med pentry som ger möjlighet att tillsammans exempelvis ta en fika. Till lägenheten ingår det ett separat förråd. Fiber finns i lägenheten. Det råder rökförbud i lägenheten och i området. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.