3 Inneboende, par eller familj.

Stålgatan, 75323 Uppsala

Boyta:
70 m2
Antal rum:
3 rum
Period:
Över 6 månader
Deposition:
0 kr.
Förskottshyra
9 060 kr.
Förbrukning:
650 kr.
Ledig från:
Nu
Validerad av Bostadslistan:
Ja
Referensnummer:
656482

3 Inneboende, par eller familj.


Jag är ute efter att skriva inneboende kontrakt.

3 st Inneboende

Hej, jag söker 3 skötsamma studenter eller nån som helt enkelt behöver ett boende för en kortare tid minst 1 år till min möblerade hyresrätt med 3 rum & kök på 70 kvm i öppen planlösning. Funkar även om det skulle vara en liten familj som behöver ett boende då det redan är anpassat för en familj, men då blir det hela kostnaden på 12.400 kr med allt inräknat. Tar ca 15 minuter till centrum med buss & ca 10 minuters cykelavstånd till Boländerna & Årsta centrum. Källarutrymme finns tillgänglig.
Du ska kunna visa att du har god ekonomi med stadigvarande jobb alternativt studiemedel, utan betalningsanmärkningar.

Finns i bostaden:
-Tv & blu-ray spelare
-Diskmaskin
-Tvättmaskin & torktumlare
-Balkong
-Internet
-Micro
-2 kylskåp & 2 frysar

Ni som hyr kommer att få ha tillgång till hela bostaden med dess innehåll, vill inte vara något hinder, man ska känna sig hemma.

Hyran i dagsläget är på totalt: 9060 kr.
Internet kostnad 439 kr.
Jag betala i snitt 400-600 kr i el-avgift.
Har lagt på ca 10% för möblemanget i din del av kostnaden.

Jag själv kommer att vara på en tillfällig ort med tillfällig adress där jag kommer att få min post (eller så behåller jag adressen på min nuvarande bostad för att underlätta med betalning för räkningar som görs av inneboendena) men kan hända att jag kommer hem nån gång för att sköta lite praktiska saker om det så behövs. Troligtvis kommer jag att ändra annonsen efter tid med mer information och uppdaterade foton av lägenheten. Information om tidigast inflyttning kommer inom ett par veckor eller så.

Tanken är att jag själv inte kommer att betala någon andel under denna tid jag är borta då det inte finns någon möjlighet för det, kanske finns det någon invändning om den delen, men kan tänka mig att det kanske blir möjligt för min del att kunna betala lite grann när tillfället finns, men jag behöver åtminstone 3 personer att skriva inneboende kontrakt med.

Vill inte hyra ut i andra hand eftersom att jag själv kommer att komma hem i vissa kortare perioder längre fram i tiden. Min mail är:

[HIDDEN]

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.