BostadsAgent - helt gratis Få e-post, när det kommer nya lägenheter som passar dina önskemål

Ofta ställda frågor

Nedan kan du kolla på våra klipp som ger dig svar på några av våra mest ställda frågor från våra kunder.

Hur upprättar jag en användarprofil på Bostadslistan.se?

Med en profil hos Bostadslistan.se får du tillgång till över 19 478 lediga hyresbostäder över hela landet. Kolla på videon för att se hur du upprättar en profil.

Varför bör jag upprätta en BostadsAgent?

Genom att upprätta en Bostadsagent ökar du dina chanser att hitta en ny bostad som uppfyller dina önskemål. Genom att fylla i dina specifikationer för den önskade bostaden, får du ett mail varje gång en bostad som matchar med dina kriterier dyker upp på den svenska bostadsmarknaden.

Hur använder jag filtreringsverktyget?

Filtreringsverktyget hjälper dig med din bostadssökning, då du lättare får fram de bostäder som matchar dina önskemål gällande hyra, antal rum, plats och boendeform.

Hur anmäler jag en bostadsannons?

Genom att anmäla en bostadsannons hjälper du både dig själv, de andra kunderna och oss. Anmälan av en bostadsannons kan exempelvis göras vid misstanke om en falsk annons, en annons med tydliga fel i beskrivningen/pris, fel i kontaktuppgifterna till hyresvärden mm. Vi uppskattar samarbetet med våra kunder så att vi kan korrigera fel på webbsidan direkt och därmed ge bästa möjliga service för dig.

Hur avslutar jag mitt abonnemang?

Genom att avsluta ditt abonnemang hos bostadslistan.se avsäger du dig möjligheten att få tillgång till våra bostadsannonser samt hyresvärdarnas kontaktuppgifter. I videon nedan kan du se hur du säger upp ditt abonnemang. Var uppmärksam på att du bör få ett mail som bekräftar din uppsägning. Detta fungerar som bevis för din uppsägning.

Har du fortfarande obesvarade frågor?

Kontakta då vår kundsupport via e-post [email protected] eller telefon +46 8 446 892 66 (öppet vardagar mellan 9.30 och 12.00). E-post besvaras alla vardagar mellan 10.00 - 16.00