Uthyres ett charmigt nytt litet "compact living" hus/bostad på 15 kvm med privat uteplats 300 kvm

Miltons väg, 123 53 Vidja

Size
15 m2
Rooms
1 room
Property type:
Rental period:
Unlimited
Deposit:
0 kr.
Prepaid rent:
7.900 kr.
Extra expenses:
1 kr.
Pets allowed:
Yes
Available from
Now
Validated by Bostadslistan
Yes
Case no.
501861

Uthyres ett charmigt nytt litet "compact living" hus/bostad på 15 kvm med privat uteplats 300 kvm


Uthyres ett charmigt nytt litet "compact living" hus/bostad på 15 kvm, med en privat uteplats på 300 kvm, egen adress med brevlåda, entre/infart med grind, och möjlighet till parkering

Beläget på Miltons väg 23 i Huddinge Högmora, mellan Farsta strand och Huddinge Centrum. Nära till natur. Stensatt insynsskyddad altan med stor gräsmatta. Tillgänglig för omedelbar inflyttning.

I detta hus finns allt som behövs, ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. I allrummet finns ett mindre kök, med induktionsspis och kyl/micro där bara fantasin sätter gränserna. El, vatten och bredband 100 Mbit/s ingår i hyran.

Väldigt lungt område nära till naturen. Detta är ett drömboende för en person som älskar lugn och ro, natur och avkoppling.
Högmora är ett naturskönt och expansivt område med rika friluftsmöjligheter såväl sommar som vinter. Promenadavstånd till sjöarna Trehörningen och Magelungen. Bra busskommunikation till pendeltåg och T-bana.

Kommunikationer:
Buss 742 till Farsta Strand T-bana, Huddinge centrum pendeltåg och Huddinge sjukhus tar 7-15 min. Promenad till Stuvsta pendeltågsstation på 30 min. Med bil tar man sig till Stockholm Centrum på bara 20 min.

Omgående inflyttning. Månadshyra 7 900 kr, månadsvis i förskott. Kreditupplysning kan komma att tas.

Would you like to rent out your property?

Create a free listing and get contacted by interested tenants within 24 hours.