Rent 2 rooms apartment of 61 m², in Lund

Örnvägen 74 227 31 Lund

Size
61 m2
Rooms
2 rooms
Property type:
Available from
Now
Validated by Bostadslistan
Yes
Case no.
1160416

Örnvägen 74


Lägenheten har linoleumgolv i hall, laminat i sovrum och kök samt parkett i vardagsrummet. Tvättstuga i angränsande fastighet. Tvättmaskin går ej att välja som ett tillval i lägenheten. Diskmaskin går att välja som ett tillval för 115 kr/mån. Beställs i så fall efter inflytt. Inget underhåll är planerat i dagsläget. Observera att lägenheten ej har balkong.

Värme och varmvatten ingår i hyran. Observera att hushållsel ej ingår utan debiteras via elbolaget. Med reservation för att lägenheten vid inflytt i vissa delar kan skilja sig från ovan beskrivning.

På Örnvägen planerar LKF att förtäta och bygga 129 st nya lägenheter på den plats där idag Coop och LKF:s parkeringshus och områdeskontor ligger. Planerad byggstart är våren 2023. För mer info se: https://www.lkf.se/vi-bygger/planerad-nyproduktion/ornvagen-vaster/

Information

* Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
* Källarförråd
* LKF
* Lägenheten ligger på översta våningen där snedtak kan förekomma i något rum.

Would you like to rent out your property?

Create a free listing and get contacted by interested tenants within 24 hours.