Hus med pool, jacuzzi, bastu och altaner i alla vädersträck. Underbar lummig trädgård!

Olofslundsvägen 20, 633 48 Eskilstuna

Size
182 m2
Rooms
5 rooms
Property type:
Rental period:
More than six months
Deposit:
0 kr.
Prepaid rent:
7.000 kr.
Extra expenses:
3.500 kr.
Pets allowed:
Yes
Shareable:
Yes
Available from
Now
Validated by Bostadslistan
Yes
Case no.
932454

Hus med pool, jacuzzi, bastu och altaner i alla vädersträck. Underbar lummig trädgård!


Hyr vårt fantastiska hus under en långtidsperiod på minst ett år från och med September.

Vi bor centralt i en villa i Eskilstuna, ca 1h med bil och 40min med direkttåg till Stockholm. Villan är en enplansvilla på 182kvm, 3 sovrum och två vardagsrum. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Huset innehåller bastu, pool, jacuzzi, två inglasade uterum och altaner i alla väderstreck. Huset är omgivet av åkrar, så en lantlig känsla infinner sig trots att det bara är 10 min med buss in till Eskilstuna centrum. En trevlig Ica-butik finns på gångavstånd från villan, även skola och förskolor.

Huset är delbart, dvs det går att dela upp huset i två delar med en säkerhetsdörr mellan som separerar delarna och stänger ljud ute. Det finns alltså möjlighet för en stor familj i ena delen och en mindre (max två personer) i andra delen, alternativt en ”tonårsdel”. Den första delen har två sovrum, ett stort badrum med badkar och dusch, kök, hall och vardagsrum. Den andra delen har ett sovrum, vardagsrum, en liten toalett (utan dusch) och en mindre köksdel med disko och möjlighet att ha kokplatta, micro, vattenkokare osv. Idag fungerar detta som en bar. Vi som bor här idag delar inte upp huset. Idag används huset av en familj med två barn varav två sovrum fungerar som barnrum. Uppvärmning golvvärme i ena delen och luftvärmepump i andra delen.

Du behöver inte köpa några utemöbler eller trädgårdsredskap, allt finns. Huset kommer att hyras ut möblerat, dvs du kommer ha tillgång till de fyra tv:apparater, två grillar (weber, en gasol och en kolgrill), alla utemöbler, även sängar, soffor och övrigt möblemang kommer att stå kvar. Ett stort utbud av köksredskap, finporslin såsom vinglas osv finns tillhanda om man vill. Allt som är kvar får användas. Skåp, garderober och dylikt kommer att tömmas så att en familj kan flytta in och få plats med sina saker. I det stora sovrummet finns en stor walk in closet. Skulle det vara något speciellt man vill byta ut eller att vi tar bort går det att diskutera.

Huset har en ”innergårds-känsla” utan insyn från grannar. Det är omgivet av en fantastisk lummig trädgård som till stor del sköter sig själv. På tomten står en mindre lekstuga, ett förråd och ett växthus. Poolen värms upp med hjälp av luftvärmepump vilket gör att den ligger runt 29-30 grader beroende på hur man vill. Poolen har ett smidigt poolskydd som lätt går att dra över och låsa.

19 000kr, Kallhyra.
I hyran ingårWi-Fi (mycket bra uppkoppling) med tillhörande C-more och Viaplay (Apple TV finns).

Would you like to rent out your property?

Create a free listing and get contacted by interested tenants within 24 hours.