Hjärterum och stjärterums-lägenhet så att säga(liten), en trea, för inneboende under kortarae period

Ödegårdsgatan, Linköping

Boyta:
70 m2
Antal rum:
1 rum
Typ:
Rum
Period:
--
Ledig från:
2019-09-07
Validerad av Bostadslistan:
Ja

Beskrivning

HEJ!
Vi är en liten familj bestående av ett tonårigt barn och en mamma, som är intresserade av att tillfälligt ha en inneboende under tiden inneboenden letar eget eller annat boende. Vi tänker det som en win-win lösning där vi kan spara pengar till barnets kommande surfläger och inneboenden kan ha ett eget rum och del i kök, badrum med badkar, vardagsrum och uteplats.
Familjen-vi gillar äventyr i närområdet och cyklar ofta omkring och badar och lagar mat på stormkök och sådant billigt, äventyrligt och kul. Inneboenden är givetvis välkommen att följa med och vi kan nog lösa en cykel tillfälligt. Självklart kan både inneboenden och vi behöva egentid ibland och vi får hitta på något sätt att leva med varandra så alla tycker det känns bra. Barnet är lakto-, ovo-, pescitarian och jag som är mamma äter typ allt, vi kan gärna sköta sådant både tillsammans och isär. Vi har släkt nära så vi kan avvika dit då och då som vi och inneboenden får lite egentid om det behövs.

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.

+46 8 446 892 66 (måndag till fredag 09.30-12.00)
info@bostadslistan.se (måndag till fredag 10.00-16.00)
Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.