Kruthornsvägen 11A, Sollentuna

Kruthornsvägen 11A, Sollentuna

Boyta:
112 m2
Antal rum:
4 rum
Typ:
Hus
Period:
--
Ledig från:
2020-01-17
Validerad av Bostadslistan:
Ja

Beskrivning

Möblerad 2:a - Edsberg/Sollentuna - 1 år +

Här bor du med ett mysigt läge nära strövområden, sportfält och naturreservat. Det finns goda kommunikationsmöjligheter via buss som tar dig till Sollentuna centrum och Danderyd/Mörby centrum där du kan ta dig vidare med pendeltåg/tunnelbana in till Stockholm city. Från Sollentuna centrum går även fler busslinjer, bland annat till Kista. Edsbergs centrum ligger endast en kort promenad bort och här finns mataffär, restauranger samt service.

Lägenheten är en trevlig och välplanerad 2:a på 57 kvm med balkong. Den ligger två trappor upp i hus med hiss. Kök med spishäll, ugn i arbetshöjd, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Badrum med duschväggar, wc och tvättställ. Rymligt sovrum som gott och väl rymmer dubbelsäng samt övrig möblering. Vardagsrummet ligger i mitten av lägenheten och här finns utgång till balkongen.

Lägenheten hyrs ut möblerad och finns tillgänglig att hyra omgående och för 1 år framåt till att börja med. Hyran är på 8800 kr och då är värme, vatten, tv-abonnemang, internet, sophämtning och hushållsel inkluderat.

Uthyrningsperiod: Omgående - 1 år framåt med möjlighet till förlängning under förutsättning att allt fungerar som det ska och att föreningen godkänner fortsatt uthyrning.

Anmäl gärna ditt intresse via vår hemsida på vår länk nedan:

Anmäl intresse

Vill du hyra ut din bostad?

Skapa en gratis annons och bli kontaktad av intresserade hyresgäster inom 24 timmar.

+46 8 446 892 66 (måndag till fredag 09.30-12.00)
info@bostadslistan.se (måndag till fredag 10.00-16.00)
Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.